Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Wolf of Wall Street

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en hektisk grundstemning. Den er præget af kyniske hovedfigurer med en meget destruktiv livsstil. Filmen viser en lang række scener med mennesker, der er stærkt påvirkede af stoffer og alkohol, har sexorgier og udsætter andre for ydmygende og fornedrende behandling. En scene viser et ægtepar der skændes og slås foran deres angste datter. En anden scene viser en mand der slås til blods og holdes ud over en altan. Det vurderes således at filmen vil kunne virke skræmmende og/eller grænseoverskridende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.01.2014
| |
3 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wolf of Wall Street
|

'The Wolf of Wall Street'  handler om den unge Jordan Belfort, der starter som børsmægler på Wall Street, lykkeligt gift, våd bag ørerne og fuld af naive ideer om at gøre en forskel.

Belfort finder dog hurtigt ud af, at der kun er tre ting, der er vigtige i denne branche. At tjene sindssygt mange penge. Tage absurd mange stoffer. Og sidst men ikke mindst undgå hverdagens stress ved at have så meget sex som muligt.

Få år senere er Belfort indehaver af børsmæglerfirmaet Stratton Oakmont og har fuldt ud fortjent titlen som ”The Wolf of Wall Street” med en dagligdag, der involverer korruption, fester med chimpanser, dværgekast på kontoret, orgier ombord på flyvemaskiner og en evig jagt på den næste rus.

Men som ventet går der ikke længe, før Belfort og hans korrumperede kompagnoner er i FBI’s søgelys.

En af filmhistoriens mest hyldede og toneangivende instruktører, Martin Scorsese, har kastet sig over den sande, men fuldstændig gale historie om New York-børsmægleren Jordan Belfort, der i 80erne og 90erne tog den amerikanske drøm lidt for langt… og så endnu længere igen.

I rollen som Belfort ses en fuldstændig hæmningsløs Leonardo DiCaprio, der samarbejder med sin mentor for femte gang, mens bl.a. Jonah Hill (Moneyball), Margot Robbie (About Time) og Matthew McConaughey (Mud) giver modspil som henholdsvis makker, viv og mentor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1329 votes)
4.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Scene for scene er der ingen tvivl om, at Scorseses bedrift rent filmteknisk er virtuos og vild. Set i en sammenhæng kunne kunne der dog sagtens være skåret en halv time ud af 'The Wolf of Wall Street', så satiren havde fået endnu skarpere tænder." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] 'The Wolf of Wall Street' er Scorsese på vågeblus." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det er stærkt underholdende [...] men også en smule anstrengende i længden." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] historiens største handicap er, at der ikke er en eneste central person, man kan fæste lid til eller nære sympati for." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Scorsese pumper løs med coke og adrenalin, og han kunne såmænd nok havde holdt den kørende, hvis ikke han var endt med en film på tre timer." (Kim Skotte)

 • Radio24syv

  "Om 10 år kan det godt være Martin Scorseses hovedværk." (Søren Søndergaard - kino.dk)

 • Weekendavisen

  "Det er stor film med gavmilde digressioner, og den bruger det brede format til at ånde. Ved vejs ende er man udmattet, men vil gerne se det hele igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mark

Wolf of wallstreet er med på min top 3 over mest inspirerende og tankevækkende film. Kan se den igen og igen.

Den giver et godt indblik i aktier og markedsføring, godt nok i en anden tid. Måske de kunne lave en remake anno 2020, men hvor computer og digital markedsføring kunne fylde lidt mere, som andre herinde også skriver.

MD

Steen

Jeg kunne rigtig godt lide denne film, da den viser, hvordan det måske var engang at handle med aktier. I dag er det dog i langt højere grad noget, som alle kan tage del i og Aktier for begyndere bliver derfor mere udbredt.

Peter

Fantastisk film - havde en fantastisk aften med kæresten.

Mange venlige hilsner
- http://pkmedier.dk/

Daniel

Det er ingen hemmelighed at Leo spiller fantastisk. Filmen kan varmt anbefales. Hvis der skulle laves en remake, skulle den være med fokus på bæredygtighed og grønne virksomheder.

Grønne hilsner
Daniel, https://www.bambui.dk/

Poul

Genial underholdning (Y)

- Poul, https://trend.dk/

DP

Kan efterhånden blive ved med at se den.

/ David

Webansvarlig, https://www.designhaver.dk/

Loui

The Wolf of Wall Street er uden tvivl en af mine yndlingsfilm, eftersom den både er underholdende, spændende og endda motiverende.

Jeg ville ønske, at den havde handlet om online markedsføring og ikke aktier, da jeg selv driver et digitalt marketingbureau til dagligt. Tænk hvis Leo kunne slynge det ene guldkorn ud efter det andet omkring SEO, Google Ads og Facebook annoncering.

Men det er sgu en god film alligevel.

Mvh.
Loui - https://plutonic.dk

Jonas

Rigtig god og sjov film

/Jonas
https://streamingonline.dk

Peter

Må også indrømme, at den stadig kan noget!

/ Peter, https://www.postofficesocial.com/

David

Fremragende film hele vejen igennem :-D

/ David, https://smilo.dk/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Seneste anmeldelser

Aktive debatter