Cookie- og Privatlivspolitik

The Wolf of Wall Street

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en hektisk grundstemning. Den er præget af kyniske hovedfigurer med en meget destruktiv livsstil. Filmen viser en lang række scener med mennesker, der er stærkt påvirkede af stoffer og alkohol, har sexorgier og udsætter andre for ydmygende og fornedrende behandling. En scene viser et ægtepar der skændes og slås foran deres angste datter. En anden scene viser en mand der slås til blods og holdes ud over en altan. Det vurderes således at filmen vil kunne virke skræmmende og/eller grænseoverskridende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.01.2014
| |
3 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wolf of Wall Street
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'The Wolf of Wall Street'  handler om den unge Jordan Belfort, der starter som børsmægler på Wall Street, lykkeligt gift, våd bag ørerne og fuld af naive ideer om at gøre en forskel.

Belfort finder dog hurtigt ud af, at der kun er tre ting, der er vigtige i denne branche. At tjene sindssygt mange penge. Tage absurd mange stoffer. Og sidst men ikke mindst undgå hverdagens stress ved at have så meget sex som muligt.

Få år senere er Belfort indehaver af børsmæglerfirmaet Stratton Oakmont og har fuldt ud fortjent titlen som ”The Wolf of Wall Street” med en dagligdag, der involverer korruption, fester med chimpanser, dværgekast på kontoret, orgier ombord på flyvemaskiner og en evig jagt på den næste rus.

Men som ventet går der ikke længe, før Belfort og hans korrumperede kompagnoner er i FBI’s søgelys.

En af filmhistoriens mest hyldede og toneangivende instruktører, Martin Scorsese, har kastet sig over den sande, men fuldstændig gale historie om New York-børsmægleren Jordan Belfort, der i 80erne og 90erne tog den amerikanske drøm lidt for langt… og så endnu længere igen.

I rollen som Belfort ses en fuldstændig hæmningsløs Leonardo DiCaprio, der samarbejder med sin mentor for femte gang, mens bl.a. Jonah Hill (Moneyball), Margot Robbie (About Time) og Matthew McConaughey (Mud) giver modspil som henholdsvis makker, viv og mentor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1353 votes)
4.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Scene for scene er der ingen tvivl om, at Scorseses bedrift rent filmteknisk er virtuos og vild. Set i en sammenhæng kunne kunne der dog sagtens være skåret en halv time ud af 'The Wolf of Wall Street', så satiren havde fået endnu skarpere tænder." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] 'The Wolf of Wall Street' er Scorsese på vågeblus." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det er stærkt underholdende [...] men også en smule anstrengende i længden." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] historiens største handicap er, at der ikke er en eneste central person, man kan fæste lid til eller nære sympati for." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Scorsese pumper løs med coke og adrenalin, og han kunne såmænd nok havde holdt den kørende, hvis ikke han var endt med en film på tre timer." (Kim Skotte)

 • Radio24syv

  "Om 10 år kan det godt være Martin Scorseses hovedværk." (Søren Søndergaard - kino.dk)

 • Weekendavisen

  "Det er stor film med gavmilde digressioner, og den bruger det brede format til at ånde. Ved vejs ende er man udmattet, men vil gerne se det hele igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kasper

Absolut en af mine favorit film, ever! Leo gør det bare igen, seriøst det bedste skuespil. Hvis der skulle komme en 2'er, så jeg gerne at den omhandlede Bitcoin.

Mads

The Wolf of Wall Street er en hamrende underholdende film med udgangspunkt i virkelig hændelser fra Jordan Belfort liv på Wall street.

Vær forberedt på at du måske godt kan blive forarget, grine og chokeret over nogle af de underholdende øjeblikke fra filmen.

Stor anbefaling.

Mads

Lars Michael

Endnu engang ser vi Leonardo Dicapiro spiller godt, og så samtidig når filmen bliver instrueret af selveste Martin Scorsese så kan det ikke gå galt.
Og det gør det stort set heller ikke, dog er at når den ikke får 6 stjerner er at der er for meget af det sammen i filmen, alt fra ser stoffer og ikke så meget af selve handling (magt og penge) ...
Mega øv da den ville være på toppe af hans bedste film.

Men det er stadig en god film.

Patrick

Wolf Of Wall Street er en fremragende film. Er du på jagt efter flere film omhandlende aktier & investering kan jeg anbefale denne liste: https://investeringsliv.dk/film-investering/

Katrine

Super super god film, Leo er som altid helt fantastisk. God start på aftenen efterfulgt af mad på god restaurant.

Bedste hilsner
Mydinners - https://www.mydinners.dk/

Jesper

Dette er uden tvivl en af de bedste film der er blevet produceret i løbet af de sidste 20 år.

Derfor, kan jeg kun give den mine bedste anbefalinger og 6/6 stjerner.

De bedste hilsner
Jesper, https://backpackerlife.dk/

Martin

Wolf of wallstreet er en inspirerende film, der handler om aktiemarkedet og salgstræning. DiCaprio spiller fantastisk igennem hele filmen, som tager nogle uventede drejninger.

Martin, https://itintelligence.dk

Nikolaj

Jeg har efterhånden set The Wolf of Wall Street så mange gange, at man burde være træt af den. Men det er ikke tilfældet med den her film. Ganske enkelt et mesterværk!

John

Jeg kan virkelig anbefale at se Wolf of Wall Street, specielt hvis man er lidt interesseret i aktiehandel og økonomi. En fantastisk velspillende Leonardo DiCaprio gør den underholdende på samme tid.

Det eneste der trækker ned fra at få 6 stjerner, er at den til tider kan være en anelse langtrukken. Det er virkelig kun en lille detalje. Jeg så filmen med dem fra Banklog og ingen tvivl om det var pengene værd.

Man får hurtigt lyst til at gense den, og hvis du er en af de få der ikke har set den allerede, bør du bestemt gøre det!

Traver

Jeg elsker bare denne film, som jeg har set 4 gange nu. Leonardo spiller som sædvanligt helt sublimt, og hans karakter løfter i den grad filmen til et højt niveau.

Traver K.
Nova Index

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.