Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Wolf of Wall Street

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en hektisk grundstemning. Den er præget af kyniske hovedfigurer med en meget destruktiv livsstil. Filmen viser en lang række scener med mennesker, der er stærkt påvirkede af stoffer og alkohol, har sexorgier og udsætter andre for ydmygende og fornedrende behandling. En scene viser et ægtepar der skændes og slås foran deres angste datter. En anden scene viser en mand der slås til blods og holdes ud over en altan. Det vurderes således at filmen vil kunne virke skræmmende og/eller grænseoverskridende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.01.2014
| |
3 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wolf of Wall Street
|

'The Wolf of Wall Street'  handler om den unge Jordan Belfort, der starter som børsmægler på Wall Street, lykkeligt gift, våd bag ørerne og fuld af naive ideer om at gøre en forskel.

Belfort finder dog hurtigt ud af, at der kun er tre ting, der er vigtige i denne branche. At tjene sindssygt mange penge. Tage absurd mange stoffer. Og sidst men ikke mindst undgå hverdagens stress ved at have så meget sex som muligt.

Få år senere er Belfort indehaver af børsmæglerfirmaet Stratton Oakmont og har fuldt ud fortjent titlen som ”The Wolf of Wall Street” med en dagligdag, der involverer korruption, fester med chimpanser, dværgekast på kontoret, orgier ombord på flyvemaskiner og en evig jagt på den næste rus.

Men som ventet går der ikke længe, før Belfort og hans korrumperede kompagnoner er i FBI’s søgelys.

En af filmhistoriens mest hyldede og toneangivende instruktører, Martin Scorsese, har kastet sig over den sande, men fuldstændig gale historie om New York-børsmægleren Jordan Belfort, der i 80erne og 90erne tog den amerikanske drøm lidt for langt… og så endnu længere igen.

I rollen som Belfort ses en fuldstændig hæmningsløs Leonardo DiCaprio, der samarbejder med sin mentor for femte gang, mens bl.a. Jonah Hill (Moneyball), Margot Robbie (About Time) og Matthew McConaughey (Mud) giver modspil som henholdsvis makker, viv og mentor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1287 votes)
4.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Scene for scene er der ingen tvivl om, at Scorseses bedrift rent filmteknisk er virtuos og vild. Set i en sammenhæng kunne kunne der dog sagtens være skåret en halv time ud af 'The Wolf of Wall Street', så satiren havde fået endnu skarpere tænder." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] 'The Wolf of Wall Street' er Scorsese på vågeblus." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det er stærkt underholdende [...] men også en smule anstrengende i længden." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] historiens største handicap er, at der ikke er en eneste central person, man kan fæste lid til eller nære sympati for." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Scorsese pumper løs med coke og adrenalin, og han kunne såmænd nok havde holdt den kørende, hvis ikke han var endt med en film på tre timer." (Kim Skotte)

 • Radio24syv

  "Om 10 år kan det godt være Martin Scorseses hovedværk." (Søren Søndergaard - kino.dk)

 • Weekendavisen

  "Det er stor film med gavmilde digressioner, og den bruger det brede format til at ånde. Ved vejs ende er man udmattet, men vil gerne se det hele igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tim

Det er virkelig en god film, man får fornøjelsen af at opleve spændende med de mange penge der er på højkant. En sand klassiker der bare må ses, uanset om man er til penge eller ej.

Fie

Er du vild med penge, og hvordan du tjener og får penge uden at skulle låne, så er denne film et must see. Den har godt nok nogle år på bagen, men den er og bliver en klassiker. Og ja, jeg er vild med hurtige penge ;-)

Andersuser/798417

Arbejder med Pengelån og det her er jo en total klassiker når man skal have stemningen op med de andre på kontoret! Når det kommer til film er Martin Scorsesse bare et niveau over alle andre!

Simon

Jeg synes virkelig Wolf of Wall Street kandiderer til at være én af de bedste film de sidste 5-6 år. Den og Django Unchained.
Den kombinerer mange forskellige aspekter, på en sjov og underholdende måde. Skal helt klart ses!

Ulrich

Jeg ser den stadig minimum én gang om året. Selve historien er jo meget trist, men jeg synes at den giver en god mængde motivation i ens daglige gang. Man skal blot huske at filtrere det amoralske og uetiske fra.

Jeg har engang selv arbejdet i noget lignende hvor vi bla. forhandlede A-kasser, og mange af de salgsteknikker der bliver fremvist fungerer altså også i den virkelige verden. Man skal bare huske kun at bruge det med fornuft.

Kasper

Genial film der altid fortjener et gensyn

WallStreet

En af mine favoritter!

simsevu@gmail.comuser/786802

Leonardo DiCaprio burde helt seriøst have vundet en Oscar for denne rolle. Dette er en klasse film og lige meget om du interesserer dig for aktier, økonomi eller ej. Er dette en superb film !

Gambleren

er altid god :)

Mads

Wolf of Wall Street er måske en smule overdrevet afbildning af, hvordan investeringsverdenen fungerer, men dog en yderst underholdende film. Investeringsmarkedet er dog ikke så klichépræget. Det sker (sjældent), at folk kaster med dværge - bare fordi de kan! Tro mig ;-)

Hvis du gerne vil vide mere, om hvordan investeringsmarkedet egentligt fungerer, og hvis du måske selv går med investeringsdrømme - måske ikke ligeså overdrevet som i filmen - så vil jeg anbefale dig at gå ind på www.jagtindex.dk. Her kan du læse meget mere om forskellige investeringsformer, som potentielt kan gøre dig lige så rig som den rigtige Jordan Belfort.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.