Cookie- og Privatlivspolitik

The Transporter (2002)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Transporter
|

I filmen 'The Transporter' stiller Frank Martin ingen spørgsmål. Han er tidligere elitesoldat og ernærer sig nu ved at fragte laster – menneskelige eller materielle – fra ét sted til et andet.

Frank har tre professionelle leveregler: Lav aldrig om på aftalen. Ingen navne – hverken på kunden eller pakken. Åben aldrig pakken.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.4
0

Skuespillere

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sylvester

God film indtil de begynder, at skyde med bazooka, gode skuespillere.

CINEMANDRUP

Jason Stathams store gennembrud kom i form af den lille vidunderperle ’The Transporter’ i samarbejde med Luc Besson.

Filmen er den første i sin serie om Frank Miller (Jason Statham), som eks elitesoldat har slået sig til ro med at transportere ”ting” og lever sit liv og sit arbejde efter ganske få regler, hvilket forløber planmæssigt, indtil den dag hvor en af reglerne bliver brudt og så er verden ved at bryde sammen. Allerede her har vi opsætningen på en våddrøms action film for drengerøve.

Filmen oser af Luc Besson stil og det er herligt hele vejen igennem, for det er ensbetydende med virkelig underholdende action i form af alt godt fra godteposen lige fra biljagter til kampsport.

På dette punkt stråler filmen i sin originalitet og Jason Statham og har stadfæstet sig i action genren, da han har styr på kampsporten så det virkeligt ser godt og legende let ud for ham. Kampsport scenerne er i høj kurs og det er action for alle pengene og så er det ikke mindst kreativt, men fortsat i bedste jakkesæt-stil, hvor elegancen både er tøj mæssigt og kampsport mæssigt.

Bilscenerne/jagterne er endnu en lækkerbisken, som er uundgåelig i en produktion af Luc Besson. Her skal vi virkelig se hvad The Transporter kan og det er ikke så lidt. Det er livligt, underholdende med sans og smag for en bils skønhed og virke.

For originalitet, god underholdende action og Jason Stathams indtog i action universet, som jeg takker for skal filmen også belønnes efter det.

5 stk. herfra.

Lars Michael

THE TRANSPORTER er klar en fed oplevelse for alle der elsker film.
Klar en anbefaling

gyldenløve

fremragende skuespil god historie gode effekter og flot klippet alt i alt et mesterværk

Andreas

Helt fin film med massere af god kamp sport og fede bil jagter. Men heller ikke mere end det.

AufVideoSehen

En af Stathams bedste og en af de første actionfim fra Luc Bessons selskab Eurocorp. Der er fuld skrue på bilscenerne og stuntarbejdet sidder lige i skabet, men det bedste er faktisk kampscenerne, der er en fryd for øjet. Hvis du har lyst til action og intet andet er en tur med The Transporter det hele værd. Fortsættelserne har ikke helt samme hammerfede fornemmelse. Og hvis du ikke kan lide action er du gået helt forkert i byen.

Frank

Fremragende actionfilm

Wayne

Den første i serien. Fed action fra ende til anden. Jason Strathams gennembrud.

S. Rico

Jason Stratham er et frisk pust, der hurtigt kan vise sig at være en mere end værdig afløser for de gamle actionhelte som Willis, Stallone, Seagal, van Damme osv.

mikkel knudsen

god underholdning og fede kamp scener..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.