Cookie- og Privatlivspolitik

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en urovækkende, dramatisk og tragi-komisk stemning, og den har et gennemgående råt og vulgært sprogbrug. Der er flere scener med blodig vold, mennesker, der kommer alvorligt til skade og mennesker, der udviser truende adfærd. I en scene flygter en brændende person ud gennem en ildspåsat bygning. Senere ses hans slemt forbrændte ansigt. I en anden scene bliver en mand slået ned og kastet ud af et vindue. I en tredie scene skyder en mand sig selv, og en blodpøl ses ved hans hætteklædte hoved. I en fjerde scene hoster en mand blod op i ansigtet på hovedkarakteren og i en femte scene bliver en tandlæge udsat for let vold med et tandlægebor. Filmens tragi-komiske stemning og sorte humor skaber imidlertid en distance til volden, der heller ikke er udpenslet. De voldsomme scener forløses hurtigt og hovedkarakteren kommer ikke til skade. Filmen vurderes derfor kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
11.01.2018
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Komedie-dramaet 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' handler om den fandenivoldske Mildred Hayes, der efter flere måneder uden nyt om sin datters mord, selv tager sagen i egen hånd.

Hun presser politiet med en række reklamesøljer på vejen ind mod byen, hvor hun udpeger deres inkompetence i sagen.

Det skaber stor national opmærksomhed omkring Mildred, der både får det positive og negative at føle ved episoden, som skaber en større strid med de lokale håndhævere end hun havde regnet med.

'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' behandler en række forskellige tematikker omkring retfærdighed, racisme og kvindelig selvstændig, men skildret med en sort humoristisk undertone. Filmen modtog to Oscar-statuetter for Bedste kvindelige hovedrolle (McDormand) og Bedste mandlige birolle (Rockwell).

Instruktøren har tidligere stået bag de sorte komedier In Bruges og Seven Psychopaths. (copy: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1328 votes)
5.2
4.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en film, man både kan grine af, græde over og blive både forpustet og lidt klogere af." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "En betagende film med uforglemmelige præstationer, som jeg tror vil få mange nomineringer og klart er filmen, man skal overgå for at vinde Oscars i år." (Michael Lind)

 • Filmland P1

  "McDonagh er tydeligvis et barn af Quentin Tarantino og hans postmoderne leg med genrekonventionerne [...]. Men her er mere på spil. Ikke bare nogle bedre figurer og nogle brillante genretwists, men også et samtidsportræt, der faktisk gør indtryk." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er Frances McDormand, der giver krop, intelligent syrlighed og skarp kant til figuren Mildred, og det gør hun fænomenalt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Samspillet mellem McDormand og Harrelson er fremragende." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Frances McDormand skaber en tidløs karakter i rollen som den berøvede mor." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Frances McDormand underspiller så meget at det bliver totalt genialt. Sam Rockwells psykopat er så gal at jeg ikke kunne lade være med at le højt - flere gange.

Woody Harrelson er som sædvanlig god, når han får en rolle med kød på.

Plot og historie er så skævt at den fortjener en plads blandt det bedste i nyere filmhistorie.

Bjarke

En super weird titel ved første øjekast, men en helt igennem fantastisk film. Det overraskede meget positivt. Den tåler klart et gensyn inden længe.

Lars Michael

Tæt på den perfekte af en film, den gir os et billede af en verden hvor mennesker selv tager ansvar.
Kanon skuespil for alle i den her film, jeg Ville kalde den for næste for er mesterværk, hvis ikke det ikke er.

M_Weihrauch

Kort anmeldelse, se filmen. Skuespillerne er geniale, manuskriptet er fyldt med guldkorn. Du tror du har regnet den ud, som sagt tror.. Det er en af de film du husker og klart en jeg vender tilbage til. <3

Marc

Et godt mix af at være en thriller OG en komedie

Philip

Jeg havde håbet (og stemt) på at filmen ville vinde for "Bedste Film" ved året Oscar-uddelingen. Historien er virkelig godt opbygget.

Frances MacDonald er genial i filmen, (inden overraskelse at hun vandt for bedste skuespillerinde). Jeg skal tilbage til Wolf of Wall Street for at finde en stærk hovedkarakter magen til hende, og endda en, som banner så meget ;)

God underholdning, og fed historie. Jeg manglede dog en bedre afslutning, så derfor "nøjes" jeg med 5 stjerner.

Anne

Virkelig en super god film og en lidt anderledes historie. Thumbs up herfra.

ole

Filmen er en god film, men det der trækker den op er vel den fantastiske præstation af Frances Mcdorman !!!

Annetteuser/646675

Eminent god film med fremragende skuespillere. Frances McDormand: You are my hero :)

Camilla R.

Jeg fandt filmens plot og mørke humor underholdende fra start til slut. Jeg er altid påpasselig med at se denne type film, da jeg ofte hurtigt kan regne slutningen ud. Dette er dog ikke tilfældet med denne film, som hele tiden overraskede mig på den gode måde.

Selve handlingen er dyb og seriøs, men bliver præsenteret på en måde så man ikke kan undgå at le, hvilket gjorde min film oplevelse mere menneskelig. Dette er ikke en hollywood-smart film, der bruger en masse effekter, men udnytter skuespillernes talenter til at få en gribende og menneskelig historie frem.

Jeg elskede at hade personerne i filmen, som udfordrede mig og underholdte mig på samme tid.

Dette er en film jeg føler er en must see i år, som har sat standarden for biograffilm i 2018. Glæd dig og skynd dig at se denne film med din bedste veninder eller kærsten.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.