Cookie- og Privatlivspolitik

The Phantom Of The Opera

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.01.2005
| |
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Phantom Of The Opera
|

Det klassiske romantiske melodrama om skønheden og udyret er fortalt et utal af gange, men det er Andrew Lloyd Webber og Tim Rices musicalversion, der har høstet størst succes på alverdens scener. Nu er musicalen endelig filmatiseret!

Den vansirede komponist Erik holder syg og nedbrudt til i Pariseroperaens katakomber, hvor han skjuler sig for den omverden, der altid har vendt ham ryggen og aldrig vist barmhjertighed.

Da Erik forelsker sig i den unge sangerinde Christine, giver han igen af samme mønt, da han nådesløst indleder sin terror mod operaen for at få sin vilje med Christine.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (43 votes)
4.8
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Jeg havde ingen forventninger dengang jeg tog i biffen for at se Phantom.
Men hold da op en smuk film, den slog fuldstændig benene væk under mig, med alle de fantastiske sange der fasser perfekt ind i filmens setop.

Bente

Normalt er jeg ikke så meget til Joel Shumachers film. Men den her har han lavet meget godt og flot. Dejlig overraskelse på en kedelig søndag, hvor tårer er guld ;)

Katja

Prøv da lige at give en 24-årig mindreværdskomplekser når man finder ud af, at den kvindelige hovedrolleindehaver kun var 16 år da denne film begyndte sine optagelser! Shit, hun er dygtig!!

Og sikke et chok det var, da jeg fandt ud af det virkelig var Gerard Butler som spiller fantomet!

Men nok om det :) Filmen er rigtig god og sangene gør den om muligt endnu bedre!

Se den og skynd dig!

Wayne

smukt, smukt overført til film. Et absolut højdepunkt i Joel Schumachers produktioner (hvor der ikke er mange) - men her er han i sit rette miljø med drama og overdådige kostumer.

kim

Jeg må indrømme at selvom jeg ikke er til det voldsome romantiske. Så rammer denne her film lige i skabet på mig.

Musikken er fantastisk, skuespillet flot med undtagelse af hende pigebarnet der spiller cristine.

Atrice

Årh, den gad jeg godt se i biografen igen - så den i biffen 3 gange i 2004 da den oprindeligt kom, og mange gange siden herhjemme på DVD. Den må jeg se igen :D

S. Rico

Filmen begynder rigtig godt - meget dramatisk med en fantastisk musik score. Men så går der "gennemkomponering" i den. Dvs. at så godt som al dialog bliver sunget. Det er efter min mening meget få musicals, der tåler at blive fremført på denne facon. OK - det er en smagsag. Men man skal bare vide det, inden man går ind for at se, hvad man tror er en normal film eller en "normal" musical.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.