Cookie- og Privatlivspolitik

The Number 23

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.03.2007
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Number 23
|

Walter Sparrow lever et sorgløst og lykkeligt liv sammen med sin kone, Agatha – lige indtil han får foræret en mystisk bog med titlen 'The Number 23'.

Allerede efter at have læst de første sider fornemmer Walter, at den i forbløffende grad minder om hans eget liv. Bogens hovedperson er en privatdetektiv ved navn Fingerling, hvis liv til forveksling ligner Walters, og selve historien er en uhyggelig mordsag.

Jo mere Walter læser i bogen, jo mere kommer bogens verden til live – og desto mere bliver Walter opslugt af bogens mest skræmmende aspekt: Fingerlings besættelse af de skjulte kræfter i tallet 23. Langsomt begynder denne besættelse at smitte af på Walters eget liv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Jeg havde regnet med en god og spændende thriller, NOT
I stedet er den kedeligt og uinteressant..

Frank

Dårlig film

Dude

Filmen er ikke særlig uhyggelig, men jeg er ret sikker på at mange mennesker er blevet helt opslugt i at finde flere eksempler hvor tallet 23 indgår.

S. Rico

Mere interessant end uhyggelig. Men interessen falder desværre undervejs i filmen, da den bliver ved med at træde i samme spor.

Wayne

Jim Carrey i en temmelig uvant rolle, som efterhånden finder ud af at han selv bærer på en uhyggelig hemmelighed - som det nok var bedst han ikke fandt ud af.

Nogenuser/12232

den var lidt kedelig. men man bliver opmærksom på NR 23 !!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.