Cookie- og Privatlivspolitik

The Lost City

Tilladt for børn over 11 år
Filmen personer slås, forfølges, bedøves, og er i alvorlig fare. I en scene bliver en person skudt og der ses blod på en anden karakters tøj. Det dramatiske forstærkes enkelte steder af chokeffekter. Handlingen foregår imidlertid primært i et eventyrligt univers, man ser ikke udpenslede detaljer og det voldsomme forløses med en gennemgående brug af humor. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år, den får derfor en 11års grænse.

Se mere på medierådet.dk
28.04.2022
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lost City
|
Versioner: se alle
2D, 2D 4DX, Babybio, Seniorbio
|

Jungle-eventyret 'The Lost City' handler om forfatteren Loretta, der lever af at skrive romantiske eventyrbøger. Hun skal her på en bogturne med sin nyeste bog, men kan ikke overskue det.

Det går da heller ikke være eller bedre for forfatteren, end at turneen snart udvikler sig til et vaskeægte eventyr langt fra fiktionens verden og inde i junglens dyb.

Da en rigmand kidnapper Loretta for at bruge hendes viden om arkæologi og oldtidssprog til at finde en skjult skat i en forsvunden by, kommer hjælpen måske fra uventet kant.

Derfor sætter hendes manager og bogforside-modellen Alan en redningsmission i gang. Alan tager turen efter hende ind i junglen, hvor det umage par snart er på flugt sammen fra rigmanden og hans håndlangere.

'The Lost City' blander komisk skattejagt med romantik og action, hvor filmen således lægger sig i samme boldgade som bl.a. Nu går den vilde skattejagt fra 1984.

Loretta spilles af Sandra Bullock, mens Alan portrætteres af Chaning Tatum. I rollen som den grådige skurk finder man Daniel Radcliffe, mens Brad Pitt dukker op i en mindre rolle.

Eventyret er instrueret af Nee-brødrene, der står til at skulle lave Masters of the Universe, mens manuskriptforfattene tidligere har fået publikum til at grine med komedien 22 Jump Street. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (104 votes)
4.8
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "I de overdådigt smukke og frodige jungle-lokations med de obligatoriske grotter, grave, templer og kryptiske budskaber og med en lavaspyende vulkan, der truer med at destruere alt og alle, forløber en yderst velkendt handling, som samtidig sarkastisk og sjovt opfylder tidens krav til helte/heltinder og mænd/kvinder. Originalt, begavet, morsomt og indimellem både fint, tankevækkende og rørende..." (Helle Sihm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Sandra Bullock og Channing Tatum er en charmerende duo i løssluppent action-eventyr, der dekonstruerer den klassiske machomand." (Claus Nygaard Petersen)

 • Ekstra Bladet

  "Kort sagt, jeg var skeptisk, men grinede højt flere gange. 'The Lost City' byder på begavet humor, også med velplacerede hilsner til tidens politiske korrekthed. Som det bliver sagt i filmen: Man skal ikke dømme en bog på dets cover." (René Fredensborg)

 • Politiken

  "Kemien er god mellem [Sandra Bullock og Channing Tatum, red.], men da Brad Pitt springer frem for en kort stund som en Rambo-spoof af en blonderet wrestler, der nedkæmper skurkene som en atletisk abekonge på steroider, ville man ønske, at han blev der og forvandlede filmen til en buddy-cop-film." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Heldigvis gør Channing Tatum det til gengæld eminent godt som den kiksede, smådumme forsidemodel, hvilket står i skarp kontrast til den perfekte actionhelt, han typisk har spillet. En hel film, hvor han forsøger at følge i hælene på Brad Pitts kokosnødspisende supersoldat, ville jeg ikke takke nej til." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Robert

han er super sjov i den her også

Anne-Sofie

Denne film er så sjov, jeg græd af grin op til flere gange

Steppo

Der skal ikke herske nogen tvivl om at jeg har et teenage crush på Sandra Bullock. Derfor får filmen 4 stjerner, fordi jeg faktisk synes at hun løfter filmen op et niveau. Ja, filmen er absolut seværdig, handlingen er der omend der er lidt for meget tant og fjas og gennemskuelighed i den.
Jeg var godt underholdt, dog synes jeg filmen er ca 15 minutter for lang. (Se The blind side og forstå hvorfor jeg synes Sandra er fantastisk) :-)

Helle Grith Sommer

Jeg følte mig underholdt fra start til slut af denne kommedie. Skønne kendte skuespillere i herlig underholdning, og stor nydelse for Channing Tatum fans at se visse scener i filmen hvor han ikke har en trevl på kroppen... ;-)

tim

Jeg faldt sgu i søvn..
Zzzz

S. Rico

Sandra Bullock er tilbage i hendes første komiske rolle siden The Heat fra 2013. Og selv om hun nu nærmer sig de 60, så kan hun stadig på yderst overvisende maner bære en romantisk actionkomedie.

Historien er en variant af Romancing the Stone, hvilket den da også 100% vedkender sig. Bl.a. i en scene, hvor Brad Pitt’s karakter stikker hovedet ind mellem benene på Sandra Bullock (i Roancing the Stone landede Michael Douglas efter et rutchetur med hovedet mellem benene på Kathleen Turner).

Det bedste ved filmen er samspillet mellem Sandra Bullock og Channing Tatum. Channing’s modelkarakter er herlig uduelig som helt, og det kommer der mange virklig morsomme situationer ud af. Det er også sjovt at se Daniel Radcliffe give den gas som exentrisk skurk.

Det er næppe en film, der bliver en klassiker. Men det er super fin underholdning, så længe det varer. 3½ stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.