Cookie- og Privatlivspolitik

The Hustle

Tilladt for alle
Filmen indeholder ingen elementer, der vurderes at kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
09.05.2019
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hustle
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'The Hustle' er en genindspilning af 'Dirty Rotten Scoundrels' (Fræk, frækkere, frækkest) fra 1988 med Steve Martin og Michael Caine om to svindlere.

Komedien har Rebel Wilson og Anne Hathaway i hovedrollerne som to vidt forskellige kvinder, der har det til fælles, at de begge er fupmagere på jagt efter dyre diamanter og andre værdigenstande.

Bedragerne mødes ganske tilfældigt, men et partnerskab opbygges hurtigt, da den mere erfarne af de to, tager den anden under sine vinger for at lære hende alt om at lyve, snyde og fuppe sig til penge og rigdom.

Sammen har de to yderligere et fælles mål: at snøre en tech-millionær og i sidste ende tage hævn over de mange mænd, der gennem årene har undervurderet dem begge alene på baggrund af deres køn.

The Hustle er nyeste eksempel på en genindspilning, hvor de mandlige hovedroller er skiftet ud med kvinder. Oceans 8 fra 2018 havde ligesom 'The Hustle' Anne Hathaway på rollelisten.

Komedien har også danske Casper Christensen på rollelisten.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (80 votes)
3.7
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "I 'The Hustle' bliver [kønsskiftet, red.] dog mest brugt til at vise Hathaway i nogle stramme kjoler, der må være lige så ubekvemme som de fleste af Rebel Wilsons jokes." (Sarah Iben Almbjerg)

 • BT

  "Mange scener virker improviserede, og hvis de er det, er hverken Hathaway eller Wilson specielt gode komikere." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Casper Christensen [...] bringer faktisk noget ufiltreret komik på banen, selv om hans udtryk er tæmmet i den amerikanske produktion." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Allerede nu er det blevet et lovlig velprøvet trick at genindspille gamle travere med omvendt kønsrollefordeling. Men mere afgørende er det nok, at vi lever i en tid med så meget svindel og bedrag, at den sidste rest af romantik omkring emnet er forduftet." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sara

Lidt skuffet da jeg bare er vild med Rebel Wilson

S. Rico

Først er de konkurrenter i bedrageribranchen, så slår de sig sammen, og så skal de igen konkurrere om, hvem der bedst kan snyde en ung mand.

Optakten og den midterste del er egentlig fine nok. Der er godt nok lige lovlig meget komik i laveste fællesnævner klassen, og lidt for mange "tyk kvinde jokes". Men det er gjort tilpas charmerende til, at jeg alligevel køber det. Desværre bliver hele finalesekvensen - hvor de skal konkurrere om, hvem der kan snyde en ung rig mand til at give dem penge - simpelt hen for dum og usjov. Og lige pludselig er filmen færdig, og man sidder tilbage med en flad fornemmelse.

Filmen skal dog have ros for mange gode grin i starten, og for ikke være for lang.

Marianne

Kunne nu godt lide skuespillerne, dog var filmen ikke hvad man havde håbet på. Typisk amerikansk film hvor man ved hvordan det slutter.. Ikke nogle overraskelser.. :(

Ditte

Brug pengene på noget andet, så plat og klichéfyldt

Spidermanuser/166287

Sikke en møgfilm. Den er simpelthen spild af tid. Jeg har måske set for mange film, men denne er ikke i den gode ende. Ikke meget humor og sjove replikker som ventet. Casper C er med i korte scener - han løfter ikke engang niveauet

jeanette

Hun er så sjov... Tak.. gjorde min lørdag lidt bedre...

Rikkeuser/733759

Havde troet der var mange grin - havde bevidst ikke set en masse af traileren - da skuespiller kombinationen talte for sig selv. Men de forventede mange grin udeblev.

Claus

Så er Maj måneden startet og den første film i Maj er The Hustl. En film der omhandler kvindelige svindler der nar penge fra mænd, men finder ud af at skinnet kan bedrage.
jeg gik blindt in til the Hustle jeg havde godt nok se traileren men havde helt glemt den igen, det er måske de første Tejn på at det ikke vil bliver den store filmopleves.

De positive ting. Gennem hele film var der en god kemi mellem hoved skulespillerne Anne Hathaway & Rebel Wilson, man kan godt se at de har haft det sjovt med at denne film. Deres jokes spiller godt af hinanden, den ende skal lære af den anden som lære & student. Det der virkelig overraske mig ved filmen var faktisk hvor meget scene tid Danskeren Casper Christensen (kendt fra Klovn) havde, også at han snakke dansk i filmen, det fik mig til at smile lidt. En anden god ting er slutningen jeg vil ikke afsløre hvad der sker men jeg kunne godt lig den, jeg er også meget imponeret over at Anne Hathaway kan lave så mange accenter kan men her slutter også de positive ting.

De negative ting. Lag os pege den elefant ud af rummet, mange af joksene er ikke god til tider snakker ved Ghostbusters 2016 dårlig. Hvad vil der sige, mænd er gjort samt opføre sig dummer end de normal vil gøre i den virkelig verden, sorry to say it. Jeg har ikke noget imod at nogle mænd opføre sig som nogle idioter, så jeg var fornærmet til tider i filmen. andre ting er at Caspers historie ud af det blå bare bliver smit i skraldespanden, selvom filmen ligger op til at Casper karakter måske vil få hævn. Men nej han er bare smidt ud til højre hvilke er en skam. Slutningen kunne også være meget beder, nu igen jeg vil ikke sige hvad der sker men lag os bare sige at man kan se den komme fra 5 km afstand.

Alt i alt så er the Hustle til tider en sjov film med okay jokes samt en god kemi, men det er også meget forudsigelig hvad der kommer til at ske, samt at gøre mændene næsten lige så dumme som i Ghostbusters 2016 det er simpelthen uacceptabelt for mig, man må gerne lave sjov med mænd men det skal være gjort ordentligt. Jeg ender på 3 stjerner ikke mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.