Cookie- og Privatlivspolitik

The Holiday

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
08.12.2006
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Holiday
|
Versioner: se alle
Originalversion, Strikkebiograf, Særvisning
|

'The Holiday' handler om det venskab, som udvikler sig mellem amerikanske Amanda (Cameron Diaz) og britiske Iris (Kate Winslet).

De er begge singler og har problemer med kærligheden, da de bytter hus to uger i juleferien. I England forelsker Amanda sig i Iris’ bror Graham (Jude Law) samtidig med, at Iris i L.A. forelsker sig i komponisten Miles (Jack Black).

Efter flere romantiske forviklinger mødes de to par i London for at fejre nytår sammen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (67 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
prisk

en super hyggelig jule film. det ender altid med at jeg lige skal se den et par gange ved jule tid. rigtig hyggelig med gode film referencer :)
jeg har en ting jeg gerne vil klage over. de snakker helt vildt meget om denne her liste Arther giver til Iris, og man har kun adgang til de første 2 film

Jakob P.

The Holiday får 5 stjerner af Anmelderen *****

I det her tilfælde er det svarene på de spørgsmål jeg havde til denne film, som udgør svaret på hvorvidt denne film er god eller hvad. Spiller skuespillerne deres roller godt? Er historien god? Hænger historien og skuespillet sammen? Er der kemi mellem skuespillerne? Er filmen godt sammensat? Er scenerne klippet godt sammen? Giver filmen overhovedet nogen mening? Og ja...det gør den! Filmen giver mening, og filmen er rigtig god, magisk og fortryllende netop fordi at; historien er god, historien og skuepillet hænger bare sammen, der er en rigtig god, naturlig kemi mellem skuespillerne, filmen er godt sammensat, og scenerne er klippet rigtig god sammen.

Amanda (Cameron Diaz) bor i sit store hjem i L. A. og Iris (Kate Winslet) bor i sit engelske cottage-hjem i England, og tilsammen er de to forskellige kvinder, som egentlig ikke kan være mere forskellige fra hinanden. Men de har begge to rigtig meget uheld i kærlighed og hvad mænd angår. Da de møder hinanden på internettet, og spontant aftaler at bytte hus, for at få en velfortjent ferie væk deres daglige liv, så sker der ting og sager. Da de begge to hverken forventer eller har lyst til at en ny romance i deres liv, så bliver begge kvinder overrasket over hvad en ændring af deres adresse kan gøre af forskel i deres liv.

Til min store overraskelse kom det helt bag på mig, hvor god denne her film egentlig er. Jeg kunne huske en smule om at den måske var meget god, da jeg så den i fjernsynet og derfor besluttede jeg for at købe den på dvd for at se nærmere på den. The Holiday er en bedre film end jeg troede den ville være, ikke nok med den har en god kombination af skuespillere, den har også en sjælden form for Hollywood-magi, og man kan ikke undgå at blive fortryllet af den når man ser den. Man tænker ikke rigtig over den, man lader den bare sive ind på lystavlen, og det er først til sidst man tænker: "Wauw, den var god! Rigtig god!".

HeleneColor

En kærlighedskomdie udover det samme vi set til i dag, men rammer godt plet!
Super rollelister som Jude Law, Kate Winslet, Cameron Diaz & Jack Black:)

Elsker filmens historie og synes den vækker min tilfredshed meget godt. Super! 5 stjerner har jeg at give til filmen:-)

Anonymuser/0

Er normalt ikke til film med Cameron Diaz, fordi hun paa en eller anden maade irritere mig.. Det var dog en hyggelig og utrolig soed julefilm :)

Nicoline

The Holiday er virkelig en dejlig julefilm fyldt med humor, romance og rejser ! Iris og Amanda er begge to nogle herlige kvindfolk og det er simpelthen en fornøjelse at følge dem igennem hele filmen. Kate Winslet og Cameron Diaz spiller sindssygt godt ! Stakkels søde, ulykkelige forelskede Iris og stakkels smukke Amanda der altid falder for de forkerte fyre og altid går og holder inde på hendes sorger af den årsag at hun ikke kan græde. Istedet får hun nogle lettere spiserørs-kramper som er ganske underholdende ! (ved det lyder underligt men se filmen så vil I forstå.)
Virkelig en film som er værd at se,om ikke andet så for at opleve hotte Jude Law og sjove Jack Black :) (skønt at se ham i en mere seriøs rolle istedet for alt det andet pjat han plejer at lave)

Katja

Én sjov og romantisk film med flotte Jude Law, sjove Jack Black og én af mine yndlings.. smukke og dygtige Kate Winslett <3 Jeg synes som PIGE den er rigtig god og varmer godt om hjertet :)

Jeff

Is it just me or is Diaz’s character one of the most annoying people in the world.

Wayne

i den bedre ende af skalaen. Husbytteri fører til kærlighed. Jack Black klarer sig dårligst i denne genre.

Line FS

Sød og hyggelig film. Intet specielt, men dejlig at se en rolig vinterdag.
Og så gør det jo heller ikke noget med noget Jude Law :D

S. Rico

En super god trailer lokkede mig til at se denne film, som desværre viste sig at være temmelig ringe. En stor omgang romantisk balv uden kant eller charme.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.