Cookie- og Privatlivspolitik

The Hitman's Bodyguard

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående spændingsmættet stemning med en humoristisk undertone. Der er talrige actionfyldte og voldelige scener med bilræs, nævekampe, spark, drukning, skyderier, elektrisk tortur og eksplosioner. I mange scener ses mennesker slås og rammes af skud, så blodet sprøjter. Det gælder både anonyme personer og filmens centrale figurer. En mand får jaget en pen igennem sin hånd. I denne og flere andre scener ses mennesker lide og læsionerne ses detaljeret og blodige. Da filmen imidlertid rummer et element af humor, der gør volden mindre påtrængende, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
31.08.2017
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hitman's Bodyguard
|
Versioner: se alle
2D, Supreme, Babybio, Strikkebio
|

Action-komedien 'The Hitman's Bodyguard' handler om top-livvagten Michael Bryce, der efter at have mistet en vigtig kunde er blevet degraderet til lavbetalte småjobs.

Hustruen er også skredet, og selvom Bryces evner som bodyguard stadig er uovertrufne, har hans selvtillid fået et gevaldigt dyk.

Da han får til opgave at beskytte verdens bedste lejemorder, Darius Kincaid, som skal vidne mod en skruppelløs diktator ved krigsforbryderdomstolen i Haag, kommer han på sin hidtil vanskeligste opgave, både professionelt og personligt.

'The Hitman's Bodyguard' er en grovkornet og voldelig action-komedie, der er som skabt til fans af film som The Long Kiss Goodnight, der også har Samuel L. Jackson i den ene hovedrolle, og som er båret af rap dialog mellem to meget forskellige karakterer.

Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson lagde begge stemme til animationsfilmen Turbo, men det er deres første fysiske møde på det hvide lærred. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (296 votes)
4.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... havde været klart bedre, hvis den var kortere. Alligevel overgiver man sig [...], fordi både Reynolds og Jackson kan kunsten at aflevere selv magre replikker med velfungerende drengerøvsfernis." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Det er okay underholdende, men også hurtigt glemt, og filmen kunne sagtens være kortere, så havde både action og humor måske aldrig nået at blive trættende." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... selv om [instruktøren] her har indskrevet glimrende navne [...], lykkes det [...] ikke i denne ombæring at overbevise om, at han er i stand til at lave seværdige film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... selvom både Reynolds og Jackson forsøger at sparke liv i løjerne, så virker de mest, som om de keder sig bravt ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Ryan Reynolds er ikke usjov i alle scener som indebrændt blegning [...]. Men der er for mange dumme jokes ..." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Listen over buddyaction filmene er efterhånden lang, og heldigvis ustoppelig - og denne ser ud til at få en efterfølger, hvilket er forståeligt nok.
Jackson og Reynolds lyder som en glimrende cocktail - og det er det også, uden at den på noget tidspunkt sætter nye standarder.

Poul Wegener

Den er så hamrende sjov.
Balancen mellem sjov og action er perfekt, Ryan og Samuel spiller rigtigt godt sammen, som de modsætninger de er… 

Morten

God dynamik mellem Reynolds og Jackson. Plottet var måske lidt tyndt, men overordnede følte man sig fint underholdt.

S. Rico

Endnu en film efter den velkendte formel der er brugt i utallige body-cop og "umage-par" krimi-komedie-action movies. Man kommer eksempelvis hurtigt til at tænke på Central Intelligence (den med The Rock og Kevin Hart).

The Hitman's Bodyguard indeholder dog en del mere action - og mindre humor - end i The Rock filmen. Det må selvfølgelig også forventes, at der er masser af action i en film med Samuel L. Jackson og Ryan Reynolds.

Udover denne ganske underholdende action, så er der ikke så meget mere at komme efter. Men det er sådan set også godt nok og fungerer fint. 3½ stjerner.

Lars

Har sikkert glemt filmen om et par dage, men hold nu op jeg var underholdt i HELE filmen.
Kan klart anbefales.

Ellen

Jeg havde høje forventninger til de to herrer, og de blev 100 procent indfriede!
Samuel L. Jackson vil altid være en bad ass i mine øjne, og gjorde det godt som den charmerende lejemorder.

Tanjasl

Når Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson tørner sammen kan det da kun være godt ikke? Dette viste sig desværre ikke at være sandt. Filmen er klassisk amerikansk med et intetsignende blot og hurtige replikker. Du vil komme til at grine et par gange og der er nogle skønne aktionscener heri men meget mere har denne film ikke at byde på.

Rikkeuser/744254

Er bare vild med den! Virkelig sjov! :)

Knudsen

Sam Jack er ikke så træls, som frygtet.

Morten

Jackson og Reynolds er simpelthen et genialt makkerpar. Både biler og bad guys flyver om ørerne på de to, mens sarkastiske bemærkninger afløser fornærmelser hovedpersonerne imellem. Salma Hayek er et fantastisk krydderi, mens Gary Oldman som altid leverer varen som usympatisk hviderussisk diktator. Har ikke grinet så meget af en film i mange år. Must see!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.