The French Dispatch

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en komediepræget og surrealistisk grundstemning. Den indeholder en række dramatiske sekvenser og lydmæssige chokeffekter. I en scene får en person elektrisk stød. I en anden scene optræder personer i håndgemæng og senere dræbes en person af skud. Desuden ses en dreng indespærret og bagbundet i et skab. Da de mest dramatiske scener er korte, delvist fremstillet som animation og volden ikke er udpenslet, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i 7-11 års alderen. Den får derfor en 11 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
21.10.2021
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The French Dispatch
|
Billetter
The French Dispatch plakat

Filmen 'The French Dispatch' er et kærlighedsbrev til journalister, som foregår på redaktionen af en amerikansk avis i en fiktiv fransk by i det 20. århundrede. 

Wes Anderson samler en stjernerække af Hollywood-skuespillere i dramaet med både instruktørens garvede favoritter og debuttanter indenfor hans filmiske universer.

Blandt Andersons favoritter ser vi bl.a. Bill MurrayTilda SwintonSaoirse RonanWillem DafoeOwen Wilson og Frances McDormand, som vender tilbage på det store lærred i sin første live-action film siden den Oscar-vindende rolle i Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Stjerneskuddet Timothée Chalamet står i spidsen for Anderson-debuttanterne, der bl.a. også tæller Elisabeth MossKate Winslet og Benicio Del Toro.

Mere omtale af 'The French Dispatch' følger...

Skal du se The French Dispatch?
(79 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.