Cookie- og Privatlivspolitik

The Deer Hunter (1978)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
02.02.2007
| |
3 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Deer Hunter
|

Filmen 'The Deer Hunter' er et klassisk krigsdrama om en lille gruppe venner, der sendes i krig og vender tilbage med store ar på sjælen.

'The Deer Hunter' vandt fem Oscars, bl.a. for Bedste film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (78 votes)
5.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
joan

langstrakt og fuld af usympatiske mennesker, kun john wiliams guitar tema er der noget ved. Alderen har indhentet denne film.Det bliver hurtigt trættende at se på.

marianne

Fantastisk film, som jeg må have set fire gange nu. Fantastisk manuskript, gode skuespillerpræstationer og en altid aktuel film.

Simon

Intens krigsdrama, med pragtpræstationer. Har aldrig hørt noget dårligt, udover at den er for lang. Filmen udgør også bare hvor barsk der var i Vietnam krigen. Alt det russisk roulette der. Hvordan det påvirker dem (dem der var i Vietnam). Krigs mesterværk

Line FS

Vild film! Sådan en som sidder i en lang tid efter man har set den. Tror det en film du aldrig kan glemme igen. Fyldt med laaaange scener, som nogle gange er kedelige, nogle gange er så enormt intense, at det føles helt virkeligt. Især klippene fra krigen fik jeg det næsten dårligt af at se - altså en film som virkelig rør en og trænger ind under huden.

Frank

Dårlig film

Christopher

Af en krigsfilm med en spilletid på over 3 timer er det mest kedsommeligheden, der dræber. Uanset om det var en god film tilbage i 78 og den stadigvæk roses som en af de bedste krigsfilm nogensinde med flere oscarnomineringer osv. Så findes der langt bedre vietnamfilm derude, såsom Apocalypse Now, Full Metal Jacket, Platoon m.fl.

Instruktøren Michael Cimino lavede et par år senere Heavens Gate (1980), der af mange regnes som en af verdens værste film. Men først øvede han sig på The Deer Hunter, der også er en dræbende kedelig omgang.

mads

hvorfor er dit profil-billede på kino så fra the deer hunter?

Christopher

Fordi det er den ene gode scene der er. Og resten er skudt i hovedet. Måske fordi jeg ret godt kan li Christopher Walken og et eller andet skal man jo vælge. Hvorfor har du valgt dit? Men ellers kan mig bare Mads eller skulle jeg hellere i stemme med "Hit the Road, Jack" ;-)

mads

jeg har i modsætning til dig, valgt mit profilbillede fordi the apartment er en af mine ynglings film ;-)

Lars Michael

det er altid dejlig at se Robert De Niro i sådan en rolle,der er spænding i den. Nej hvor er den god..ikke for små piger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.