Cookie- og Privatlivspolitik

The Book of Eli

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Book of Eli
|
'The Book of Eli' er en postapokalyptisk fortælling om en enspænder, som kæmper sig vej på tværs af Amerika for at beskytte en hellig bog, der besidder hemmeligheder, der kan redde menneskeheden.

Filmen er instrueret af Hughes-brødrene ('From Hell') og har Denzel Washington i hovedrollen.

'The Book of Eli' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (89 votes)
4.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Desværre ikke en film så kommer op ved siden af hans andre film,lidt af en øv film

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Antaeus

Den starter godt, men så bevæger den sig desværre i religiøs retning, som fuldstændig ødelægger filmen. I og for sig er det egentlig ikke det religiøse der ødelægger filmen, men den måde de vælger at skrue historien sammen på omkring det religiøse. De kommer ikke videre og historien kredser om det samme uden at udvikle sig. Og filmen ender til dels med at blive kristendommens forlængede indoktrinerings-arm og mister den spænding og intensitet vi så i første halvdel af filmen.

Dude

Denzel Washington er virkelig sej i denne her film.

Wayne

som har sine gode sider - bestemt værd at se, hvis man er til Mad Max filmene.

Jeff

Denzel at his worst in a movie I couldn’t care less about.

Elizabethuser/211163

vær glad for, at i ikke bliver snydt for jeres penge. Har lige set den, og jeg føler mig ærligt talt misbrugt og snydt - af Denzel Washington.

Har generelt været vældig begejstret for hans film, men denne er simpelthen en katastrofe. Ikke nok med at flere handlinger gennem filmen ikke giver mening, så er det en Kristen propaganda, der konstaterer, at man bliver ond, sindssyg eller kannibal, hvis ikke det var for bibelen, og at vi kan overleve alt, hvis bare vi har troen med os.

Når det er sagt, og man ser bort fra filmens (som sagt) usammenhængende handlinger, så er der en masse action og skuespillet er ikke ringe.

Det er en af de dårligste film, jeg nogensinde har set - på samme niveau som the wolfman

Kian

spændene ud glæder mig til at se den.
Det gode er at den er med Denzel Washington

Al Swearengen

Iflg. kino.dk kommer den ikke i Danmark. Iflg. Imdb kommer den ikke i Danmark. Logikere vil således konkludere at den IKKE kommer i DK

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.