Cookie- og Privatlivspolitik

The Big Year

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
The Big Year
|

Komedien 'The Big Year' handler om en konkurrence blandt tre ornitologer spillet af Owen Wilson, Jack Black og Steve Martin.

'The Big year' er ikke sat til dansk biograf premiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Brian Lyngsøe Nilsson

Fuglekiggeri selv i Danmark handler om venskab, fin fede fugle rundt omkring i Danmark eller blot i ens lokal område. Denne film viser meget af dette, også selv om er er lidt for meget "Hollywood" i den. Smuk film, jeg elsker den også selv om den aldring fik biografprimære herhjemme i Danmark og kun er udkommet på DVD. Den skulle havde været vist i mørket, det havde den fortjent!

Wayne

Jeg har en onkel, som går op i fugle på samme måde som det beskrives i filmen - og for ham var det også det vigtigste i verden når der var særlige begivenheder hvor mange fugle var samlet, hanaflyste runde fødselsdage hvis det foregik samtidigt.

Filmen - ja det virker nørdet, men det er der nok også mange andre ting som er. Pointen i filmen er også ret menneskelig.

Hyggelig, men ikke lårklaskende sjov.

Brian Lyngsøe Nilsson

Hej, er der nogen der ved hvornår den evt. udkommer på DVD, når den nu ikke kommer i biografen?

Brian Lyngsøe Nilsson

Hej Wayne. Ja, jeg har fundet den på DVD (og set den flere gange). Tak for din besked! :o)

Wayne

Du har nok fundet den nu, men ja den er udkommet på DVD.

S. Rico

Jeg har aldrig kunnet stå for Owen Wilsons utrolige charme og sydstats accent. Selv her hvor han spiller en usympatisk og arrogant verdensmester i fugle-spotting (birding). Den sympatiske underdog Jack Black prøver ihærdigt at slå rekorden, men jeg sidder alligevel og holder med Owen.

Filmen følger en række skrupskøre fugle-fanatikere, som rejser kloden tynd for at se så mange forskellige arter som muligt. Det giver en masse vældig morsomme løjer, og man behøver på ingen måde selv at interessere sig for fugle for at få noget ud af filmen (jeg kan selv dårlig nok se forskel på en solsort og en ravn).

Wolverine

den er skrevet værende komediefilm under genre men jeg vil nærmere kalde det en klassisk 'feel good' movie der handler om hvor meget man må ofre for sine interesser og hvor avanceret en så simpel hobby som fugle observering kan blive

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.