Cookie- og Privatlivspolitik

The Aviator

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
28.01.2005
| |
2 timer 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Aviator
|

'The Aviator' er en biografisk film om rigmanden Howard Hughes.

I årene fra 1920-40 var Howard Hughes en af de mest betydningsfulde filminstruktører og -producenter i Hollywood. Han var en visionær og innovativ mand – et genialt multitalent der delte sin tid mellem at skabe film og designede og konstruerede flyvemaskiner.

Privat levede Hughes et turbulent liv. Han havde kærlighedsaffærer med bl.a. Katharine Hepburn og Ava Gardner og dagligt kæmpede han med sit fysiske handicap og sine tvangstanker og fobier, der vandt til sidst og drev ham i isolation fra omverdenen.

'The Aviator' vandt 5 Oscars, bl.a. for Bedste kvindelige birolle (Cate Blanchett).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (70 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Filipe de Medeiros

Det er en god film, det kan man ikke komme udenom. Scenografien, manus og skuespillerne gør det godt, men den har sine skønhedsfejl. Efter min mening er filmen for lang. den trækker plottet i langdrag, hvilket giver en lidt flad fornemmelse i midten. Men når det er sagt, så er den stadig et kig værd!

Melissa

Kan simpelthen ikke stå for film bygget på virkelige hændelser/personer og denne er blandt toppen i dens genre. Filmen er spændende og giver et helt unikt indblik både i Howard Hughes liv og livet med OCD.

Howard Hughes opnåede ubeskriveligt meget igennem sit liv og derfor er det intet under at filmen i sig selv også er meget lang. Den kan til tider virke en smule langtrukken og er derfor ikke en hyggefilm men derimod en film, som kræver engagement og indlevelse..

Filmen er bestemt ikke for alle, men den er yderst fascinerende hvis du elsker film, som omhandler virkelige menneskers liv.

Anmeldelsen er naturligvis ikke fuldendt uden at nævne Leonardo DiCaprios fantastiske skuespil i denne. Han lever sig 100 % ind i Howard Hughes liv og spiller efter min egen subjektive mening sit livs rolle i denne film.

Simon

Syntes eneligt at det er en god film, men filmen handler for meget om flyvemaskiner, hvilket keder mig utroligt meget. Leonardo spiller fantastisk, dog har jeg hørt at Jamie Foxx spiller sygt som Charles Ray. Nymoderen klassiker.

Nikolaj

Men alt for langtrukkende. Filmen er rigtigt interessant, og det er en utrolig god historie.

Men den kunne godt havde været omkring 30-40 minutter kortere.

Nikolaj

Martin Scorsese har lavet en ganske god film om den spændende Howard Hughes! Der er ikke sparet på detaljerne og man kan tydeligt se at man har arbejdet hårdt på at skabe en troværdig film.

Leonardo Dicaprio gør det ganske godt som Howard Hughes. Især imponerer han i de OCD-ramte scener. Jeg synes dog at hans præstation er en kende overvurderet

Kasper

Et mesterværk af Martin Scorsese, helt klart en af hans bedste film. Det er helt utroligt at Leonardo ikke vandt en oscar for sin rolle!

Thor

Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio kan deres kram!

Frank

God film

Lars Michael

ikke Martin Scorsese beste film men den er stadig god,

Jeff

DiCaprio is only slightly annoying in this. Once I got past that, it’s a very good performance.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.