Cookie- og Privatlivspolitik

The Aristocrats

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
30.09.2005
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Aristocrats
|

Veteranerne Penn Jillette og Paul Provenza har i The Aristocrats samlet hundrede af deres nærmeste venner – som regnes blandt stand-up komikken og forlystelsesbranchens største navne.

Robin Williams, George Carlin, Whoopi Goldberg, Drew Carey, Gilbert Gottfried, Bob Saget og figurerne fra South Park er blot nogle af de mange komikere, som giver deres helt personlige versioner af verdens mest sjofle og beskidte fortælling; en joke, hvis oprindelse stammer helt tilbage fra vaudevillens dage og som går under navnet The Aristocrats - aristokraterne.

Resultatet er et indblik i en den professionelle, komedieskabende verden og betagelsen af den fantastiske, kreative proces som er kernen i hver eneste vellykkede vittighed.

Filmen indeholder ingen voldsscener og ingen pornografi, men dialogen kan virke så anstødelig på mange, at det på det kraftigste skal understreges, at indholdet bestemt ikke er for sarte sjæle!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig filmjoke

Monica

Filmen går kort sagt bare ud på at være så vulgær som muligt. En af de ringeste film jeg har set til dato. Måske er det bare ikke lige min kop te. Så hellere se en omgang Michael McIntyre!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.