Ternet Ninja 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men indeholder også scener med voldsomt og uhyggeligt indhold. I en af filmens første scener likvideres en person og i andre bliver børn forfulgt, indespærret og truet på livet af faretruende voksne med våben. I en længere spændingsdrevet sekvens ses en forskræmt mindreårig pige blive fanget af en voksen, der har til hensigt at dræbe hende, og slanger, som forgifter et menneske. Filmen foregår imidlertid i et urealistisk animationsunivers og er fortalt med ironi og humor. I de mest voldsomme begivenheder træder humoren dog i baggrunden. I andre scener menes humoren ikke at være i øjenhøjde med de yngste børn i alderen 7-11 år. De formodes således ikke at kunne afkode humoren som en formildende faktor. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på denne aldersgruppe, og den får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
19.08.2021
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ternet Ninja 2
|
Versioner: se alle
2D, Med danske undertekster
|
Billetter

Animationsfilmen 'Ternet Ninja 2' er fortsættelsen Anders Matthesens publikumssucces Ternet Ninja, som er baseret på børnebogen af samme navn.

Da skurken Philip Eberfrø bliver løsladt fra det thailanske fængsel, må Aske og den ternede ninja finde en måde at fange ham på, før han slipper væk. 

Derfor rejser Aske, dukken og hele familien til Thailand, hvor et stort eventyr - og Onkel Stewart - venter. På hjemmefronten kæmper Aske samtidig med forholdet til Jessica, som måske mere er på udkig efter en "bad guy".

Anders Matthesen er både manuskriptforfatter og medinstruktør på 'Ternet Ninja 2', hvor han også leverer alle stemmerne, pånær til Aske og Jessica, ligesom at han også igen har lavet en række helt nye sange til filmens soundtrack.

'Ternet Ninja' solgte mere end 938.000 billetter i de danske biografer i 2018-19, og blev dermed den største danske filmsucces i nyere tid. (copyright: kino.dk)

Skal du se Ternet Ninja 2?
(590 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Palasse

...men ja, det er lidt ærgerligt, at de ikke kunne finde en ny stemme, der lå lidt tættere på den oprindelige.

Lukasuser/526558

Hvorfor er det ikke Alfred Bjerre Larsen, der ligger stemme til Aske denne gang? Han sagde jo, at han gerne ville til pressen? Er det fordi, han ikke har tid? Er det fordi han ikke vil? Eller er det blot nepotisme? Min hjerne HADER når skuespillere udskiftes, både lydmæssigt og udseendemæssigt. Det ødelægger universet for mig og tager mig ud...

Morten

Hans stemme var gået i overgang

Lukasuser/526558

Og...? Det kan da umuligt være et SÅ stort problem???

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.