Cookie- og Privatlivspolitik

Ternet Ninja 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men indeholder også scener med voldsomt og uhyggeligt indhold. I en af filmens første scener likvideres en person og i andre bliver børn forfulgt, indespærret og truet på livet af faretruende voksne med våben. I en længere spændingsdrevet sekvens ses en forskræmt mindreårig pige blive fanget af en voksen, der har til hensigt at dræbe hende, og slanger, som forgifter et menneske. Filmen foregår imidlertid i et urealistisk animationsunivers og er fortalt med ironi og humor. I de mest voldsomme begivenheder træder humoren dog i baggrunden. I andre scener menes humoren ikke at være i øjenhøjde med de yngste børn i alderen 7-11 år. De formodes således ikke at kunne afkode humoren som en formildende faktor. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på denne aldersgruppe, og den får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
19.08.2021
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ternet Ninja 2
|
Versioner: se alle
2D, Med danske undertekster, 2D 4DX, Babybio, Seniorbio
|

Animationsfilmen 'Ternet Ninja 2' er fortsættelsen Anders Matthesens publikumssucces Ternet Ninja, som er baseret på børnebogen af samme navn.

Da skurken Philip Eberfrø bliver løsladt fra det thailanske fængsel, må Aske og den ternede ninja finde en måde at fange ham på, før han slipper væk. 

Derfor rejser Aske, dukken og hele familien til Thailand, hvor et stort eventyr - og Onkel Stewart - venter. På hjemmefronten kæmper Aske samtidig med forholdet til Jessica, som måske mere er på udkig efter en "bad boy".

Anders Matthesen er både manuskriptforfatter og medinstruktør på 'Ternet Ninja 2', hvor han også leverer alle stemmerne, pånær til Aske og Jessica, ligesom at han også igen har lavet en række helt nye sange til filmens soundtrack.

'Ternet Ninja' solgte mere end 938.000 billetter i de danske biografer i 2018-19 og blev dermed den største danske biografsucces i nyere tid. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (570 votes)
5
4.7

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med thailudere, sexistiske vittigheder, hyggesexisme og biljagter fortælles en moralsk fabel, der taler tidens ego-dyrkelse midt imod: Du kan ikke blive hvad som helst, hvisker ninjaen. Du kan ikke ændre verden. Til gengæld kan du lære at tage ansvar, og du kan styre, hvordan du reagerer på verden. Det er nemlig sådan, man bliver voksen. Hvis man da ikke dør af grin undervejs." (Sarah Iben Almbjerg)

 • BT

  "Faktisk er den spækket med så meget medrivende komik, høj detaljegrad og vildt flot animation, at det vil være decideret uklogt, hvis Anders Matthesen ikke allerede pønser på at lave en treer." (Kristian Dam Nygaard)

 • Børsen

  "'Ternet Ninja 2' er ligeså sjov – men vildere og mere spændende end etteren, samtidig med at Matthesen formår at bevare den fintfølende balance mellem grovkornet humor og hjertevarme budskaber." (Michael Solgaard)

 • Dagbladenes Bureau

  "Det er opløftende originalt, sjovt, spændende, sylespidst samfundssatirisk spiddende, krænkende, vildt voldeligt, bragende begavet, overvældende multi-talentfuldt. Kort sagt: Anders Matthesen og hans brogede, vidunderligt vanvittige animations-persongalleri er tilbage i tindrende topform." (Helle Sihm)

 • Ekstra Bladet

  "Heldigvis er der ikke blot tale om en træt, koldt kalkuleret pengemaskine, men om endnu en veloplagt, grovkornet dramakomedie for de lidt større børn og deres forældre." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Filmen tror på, at den har et begavet publikum, der kan tænke selv. Den gør opmærksom på vestlig udnyttelse af fattige asiater. Og den har en velfortalt historie." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Anden tur i manegen med Anders Matthesens fænomenale figur er lige så morsom som første." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... kampen på liv og død er så konkret, at den aldrig føles som en troværdig konflikt for en dansk teenager. Men hvis man så bare lader være med at forvente det, er der fremragende familieunderholdning i vente. Med skraldende fællesgrin." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Stadig sprudlende, og vi er lykkeligvis langt fra Disney, men Matthesens toer er pænere, lidt mindre sjov og mangler overraskelser for at matche den eminente etter." (Niki Vraast-Thomsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anna

:>

Mickey

Som altid når det kommer fra HT. Matthesens hånd er det genialt.

Lars Michael

Hvad er det Anders Matthesen kan. Jo han kan gi os Ternet Ninja som vi allesammen kan se.

Kunne være sjov at han lavet en film om Onkel Stewart, ham er jeg fan af.

Palle

Anders Mathesen har gjort det igen. Sød og sjov med gode pointer.

Henrik

At man kan lave en 2'er der sjovere end 1'er er godt gået, da 1'er var rigtigt sjov.

kirsten

Jeg er fan, og kunne godt ønske lidt mere onkel Stewart derude i det danske samfund

Festfyrværkeren

Fantastisk film som jeg vil anbefale til alle.

Steppo

Jeg må indrømme at mine forventninger til filmen var høje. Roserne strømmede ud fra alle medier og folk som havde set filmen før mig.
Men efter filmen sad jeg med en tom uforløst følelse. Hvor mange gange grinede jeg, som da jeg så den første Ninja film? Utrolig få gange. Jeg tog mig selv i at kigge på klokken fordi jeg følte historien trak ud og blev kedelig. ØV. Anders skal ikke lave efterfølgere, men kun lave film som står alene. Ternet ninja 1 var langt bedre, sjovere og med en bedre historie, sjovere personer og og og i det hele taget langt bedre. Behøves IKKE at blive set i biffen.

Ulla

Total sjov.. Virkeligt godt lavet ..

Randi

Synes 1'eren er bedre. Er ikke begejstret for filmen. Gik lidt skuffet fra salen. Troede den var bedre

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.