Cookie- og Privatlivspolitik

Sword Art Online: Progressive - Scherzo of Deep Night

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget stemning, og den indeholder adskillige scener med kampe mellem filmens hovedfigurer og mystiske væsner og monstre. Der er desuden spændingsprægede scener med ildevarslende opbygning, hvor centrale figurer er skræmte af truende personer og væsner. Idet det foregår i en animeret verden langt fra en genkendelig virkelighed og da det voldsomme ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
23.02.2023
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gekijouban Sword Art Online the Movie: Progressive - Kuraki Yuuyami no Scherzo
|

Filmen 'Sword Art Online: Progressive - Scherzo of Deep Night' er opfølgeren til Sword Art Online: Progressive - Aria of a Starless Night

Verden første VRMMORPG (Sword Art Online) blev et spil om døden. Over en måned er gået, siden 10.000 brugere blev fanget i spillets verden. Asuna, der ryddede første etage af det svævende jernslot Aincrad, sluttede sig til Kirito og fortsatte sin rejse mod den øverste etage.

Med hjælp fra den kvindelige informationsmægler Argo, lader det til at gå let med at rydde etagerne, men… Der udbryder konflikt mellem to store loger, der ellers samarbejder – grupperne med de spillerede AB (Aincrads Befrielseshold) og DB (Drageriddernes Brigade).

Imens er der bag scenerne en mystisk figur, der trækker i trådene… I en farlig kamp om døden er der et angreb, der adskiller sig fra truslen, og den involverer Asuna og Kirito…!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
6
0

Instruktør

Instruktører

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.