Cookie- og Privatlivspolitik

Sword Art Online: Progressive - Aria of a Starless Night

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen veksler mellem en rolig og actionpræget stemning. Der er flere scener med actionvold, hvor hovedfigurerne kæmper mod skræmmende væsener såsom farlige ulve og frygtindgydende monstre med røde øjne. Filmen er imidlertid animeret og foregår i et tydeligt spilunivers inden for fantasygenren. Der er længere, rolige passager med dialog. Hovedfigurerne besidder superkræfter, actionvolden er ublodig og formildes ofte af lys, spændingspræget musik. Endelig har filmen en positiv forløsning. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.02.2022
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gekijôban Sword Art Online Progressive Hoshi naki yoru no Aria
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX
|
Sword Art Online plakat

Anime-filmen 'Sword Art Online: Progressive' er en fortælling om tiden, før "Lynglimt" og "Den sorte sværdkæmper" var kendt under de navne… Den dag, hun tog NerveGearet på, gik Asuna Yuuki på tredje år i mellemskolen og havde aldrig så meget som rørt et online-spil før.

Den 6. november 2022 bliver verdens første VRMMORPG, Sword Art Online, officielt lanceret. Men spillerne, der stadig er euforiske over at være logget ind, opdager pludselig, at de er fanget i spillet, da gamemasteren fjerner enhver mulighed for at logge ud.

Gamemasteren giver dem en sidste advarsel: "Dette er et spil, men ingen leg." Hvis en spiller dør i spillet, dør de i den virkelige verden. Da de hører det, går alle spillerne i panik, og kaos råder.En af disse spillere er Asuna, men selv om hun endnu ikke kender reglerne i denne verden, sætter hun sig for at erobre det svævende jernslot, Aincrad, hvis top er uden for synets rækkevidde.

I løbet af dagene i denne verden, hvor døden aldrig er langt borte, har hun et skæbnesvangert møde. Og så en adskillelse...

Selv om hun er prisgivet virkeligheden lige foran sig, kæmper Asuna alt, hvad hun kan, indtil nogen viser sig foran hende: Den reserverede sværdkæmper Kirito.

'Sword Art Online: Progressive' er seneste kapitel i serien, som også indeholder Sword Art: The Movie - Ordinal Scale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
5.2
0

Instruktør

Instruktører

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.