Cookie- og Privatlivspolitik

Sværdet i stenen (1963)

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Sword in the Stone
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Walt Disneys familiefilm 'Sværdet i stenen' handler om et mageløst gyldent sværd, fastklemt i en stor sten, som udgør en fristende udfordring for de stærkeste og modigste mænd i kongeriget. Den, som kan trække sværdet ud af stenen, bliver konge af England. Mange har prøvet, men endnu har ingen haft succes.

Indtil den dag hvor drengen Arthur prøver. Og da det lykkes at trække sværdet ud af stenen i første forsøg, bliver det starten på et fantastisk eventyr og en rejse mod kongetronen.

'Sværdet i stenen' er løst baseret på T.H. Whites bog.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.1
0

Instruktører

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Som stor fan af Kong Arthur sagaen havde jeg forventet noget mere end dette. Denne børnefilm er ikke værdig til at blive betragtet som en film om Kong Arthur.

Lars Michael

Afgjort ikke den bedste inden for tegnefilm, men en slags anden film inden for Disney. Første gang jeg så den var jeg bange, og er ret sikker på at jeg ikke er den eneste der synes det.

Simon

En anden slags humor, hvilket jeg tager hatten af for, at Disney turde gøre. Jeg holder meget af den, men den bliver lidt majestætisk korrekt nogle gange, også af nogle karakterer, som ikke er kongelige.

Wayne

Måske ikke den bedste fra Disney, men den er absolut værd at se alligevel.

Herligt eventyr om det der skete inden væbneren Arthur greb sværdet, og blev sagnkongen.

joan

God Disney film, jeg holder meget af den...Den holder...

Nikolaj

Ikke Disneys bedste men den er underholdende og virkelig fantasifuld. Måske det jeg altid har haft imod den, er den lidt kedelig skurk, jeg tænker på heksen, som er fantasifuld, dog lidt kedelig. Merlin er til gengæld en hærlig figur, og det klassiske middelalder univers gør også en fin figur.

Jacob

Ikke særlig flot tegnet, og jeg synes at Disney tager let på tingene, men når det er sagt så har den sine øjeblikke, og heksen Madame Mim kan godt tåle at blive sammenlignet med Den Onde Dronning.

Kimuser/264153

Elsker denne film, hvor vi bla møder Madam Mim i en gigantisk trylle duel med Merlin.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.