Cookie- og Privatlivspolitik

Spy Game

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.01.2002
| | |
Spy Game
|

Engang var CIA-agenten Nathan Muir og hans lærling Tom Bishop udadskillelige kollegaer og nære venner. Sammen rejste de jorden rundt på hemmelige opgaver og fik de vildeste adrenalin kick i verdens brændpunkter. En bestemt følelsesladet episode ændrede dette og de skiltes brat. Da Nathan en del år senere, dagen før han går på pension, erfarer at Tom sidder fængslet i Beijing for spionage og står for at skulle henrettes inden daggry, tøver han ikke et sekund med at tage affære.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
3.6
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Og der er bestemt også nogle glimrende scener i filmen. Men overordnet set, føler jeg, at måden handlingen i nutiden og i fortiden, prøves at blive alt for kompliceret og indviklet. Selvom man bare kunne havde lavet en historie lige ud ad landevejen, hent Brad Pitt hjem. Og så fortæl en action-thriller ud af det. Den er efter min mening desværre alt for amerikansk, og temmelig kedelig. Men et stor budget kan man se, at det har været. Mange af eksplosionerne i filmen er ganske imponerende, at se på.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

Når jeg hører at det er Tony Scott der har lavet den bliver jeg glad,men når jeg også ser og hører at Brad Pitt og Robert Redford er med, jamen så er jeg ret sikker på at det er en god film.og det er den også.

Wayne

Brad Pitt er vel det tætteste man kommer på en direkte arvtager til Robert Redfords roller. Og her er de så i samme film, en thriller, skåret af mesteren i action, Tony Scott. Det er absolut godkendt underholdning, men alligevel bliver det ikke til det store brag, man kunne have forventet, desværre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.