Cookie- og Privatlivspolitik

Snatch (2000)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.03.2001
| | |
Snatch
|

Frankie Four Fingers (Benicio Del Toro) har begået sit livs røveri mod en diamand transport. Dette sætter en kædereaktion af historier igang som indrager bl.a. den lille bokse manager Turkish, den stor kriminelle Bullet Tooth Tony og hård iflinten Mickey O´Niell (Brad Pitt). Og det er bare i begyndelsen!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
5.1
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Snatch Er nok den bedste film som Guy Ritchie har lavet.
Glem hans anden film Rub og Stub og rygende gevær, denne her film slå den fuldstændig.
Kan klar anbefales.

Kadir

En af de bedste britiske film, der har samlet mange gode skuespillere.

Simon

Det er svært at tro, at 'Lock, and Stock and Two Smoking Barrels' kunne slås af tronen som "bedste Guy Richie film" men det kunne den faktisk. Richie får os denne gang med i en sindsyg historie. Et diamant tyveri sætter en kædereaktion af begivenheder igang. Og så går det bare der ud af.

Brad Pitt. Sindsyg skuespiller. Hvem fanden fatter hvad han siger? Man er sgu nød til at læse underteksterne får at fatte hvad han siger. For er det vildt spillet.

Allan Ford. Jeg har aldrig nogensinde set sådan en skæv kæbe på film. Jeg havde også det vildeste underbid, og en mega skæv kæbe engang. Jeg troede ikke den kunne blive skævere, men efter at have set dette mesterværk, må jeg tro om. Han er super som ham der spiller sine penge, og noget andet.

Og så. Jason Statham: Before the "Zee-Germans" get there. HAHA! Jason Statham er fantastisk, hans accent og stemme er en af de sejeste stemmer på film. Han spiller sindsygt godt som den der står bag den fixet boksekamp som går helt af "h" til.

Og jeg kunne blive ved. Benicio Del Toro, Stephen Graham, Dennis Farina, Vinnie Jones, Robbie Gee, Ade og Lennie James.

Det er faktisk de små detaljer som går filmen til det mesterværk den er. F.eks. Jason Statham's accent, Brad Pitt's små sjovheder, som da han ikke får en eneste klapsalve i den første boksekamp, og så laver han... Og, hver gang nogen ser Four Finger, så spørger de, ”er det en tehætte han har på hovedet?” Fantastisk humoristisk film, som også er et filmisk mesterværk på alle punkter, især manuskriptet som er pisse sjovt.

Frank

Fremragende action-komedie

S. Rico

Glem Rub & stub og to rygende geværer samt Rock'n'rolla. Snatch er den ultimative film inden for denne engelske Tarantino inspirerede genre.

Wayne

udblæsning. Brad Pitt er sigøjner i denne typiske Guy Richie action komedie - og Statham er ham der står bag en fikset boksekamp som går helt galt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.