Cookie- og Privatlivspolitik

Sinister 2

Tilladt for børn over 15 år
Filmen, der i høj grad har en truende og angstpræget grundstemning, indeholder talrige rå scener med udpenslede, blodige drab. Lydsiden er nervepirrende intens og angstskabende, og der er talrige meget uhyggelige chokeffekter. Rotter ses spise sig ud af menneskekroppe, en familie angribes og spises af krokodiller, en anden familie dræbes brutalt ved elektrisk stød. Alle uhyrlige drab, der begås af besatte børn i familierne. Filmen vurderes på den baggrund at ville kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
20.08.2015
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sinister 2
|

Gyseren 'Sinister 2' handler om alenemoren Courtney Collins, der flygter fra sin voldelige eksmand sammen med tvillingedrengene Zach og Dylan.

De beslutter at søge tilflugt i en forladt gård, men inden længe dukker en privatdetektiv op. Gården har tilsyneladende huset en familie, der blev myrdet, og sagen er aldrig blevet opklaret. Privatdetektiven er dog overbevist om, at gården er det sted, hvor den dæmoniske ånd, Bughuul, vil slå til næste gang.

'Sinister 2' er efterfølgeren til den succesrige gyser fra 2012, hvori Ethan Hawke spiller en forfatter, der kommer til bunds i en makaber mordsag, som har forbindelse til det okkulte.

Filmens originalitet lå i blandingen af found footage og klassisk horror, og den dæmoniske Bughuul med de sorte huller i øjenhulerne er allerede blevet en ikonisk gyserfilmsfigur.

Mens Hawke er ude af 'Sinister 2' har James Ransone fra den første film fået genvalg, og han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at stoppe ånderne og hjælpe familien Collins. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (96 votes)
3.7
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Gode skuespillere og sparsomme chokeffekter rækker langt, men i den sidste halve time, forsvinder nuancerne, så hvis nogen på et tidspunkt laver en tredje film, bør man vare sig, for så tænker de nok primært på penge." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Budgettet er tydeligvis solidt, så chok-effekterne er gode. Men en større del af kagen skulle måske have været brugt på manuskriptforfattere." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det bliver ikke mere skræmmende, jo højere man råber bøh." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen er totalt blottet for sammenhæng og mening og er spild af både penge og tid." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Man savner nærmest mere spektakulær sadisme - bare for at føle et eller andet." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Reff

Sinister 2.. Mere end gyser var det her baggrund eller historie til fænomenet Bughuul. Den var ikke så uhyggelig da den kørte meget på et overforbrug af de samme tricks filmen igennem.
Den havde nogle punkter som kunne betegnes som creepy, men de blev kastet i skyggen, af kampen om kærlighed mellem Moren Courtney Collins og politifyren fra Den originale Sinister.

Til gengæld finder jeg den stadig værd, at se, da historien omkring Bughuul og hans fantom unger, er ret interessant!

Den overraskede mig, jeg er sikker på, at den kan gøre det samme for dig!

Cæcilie

Mindst lige så god som den første hvis ikke bedre - det er bare ikke en, man skal se alene en fredag aften ....

Ziegler

Sinister 2 er en skuffelse. Karakterne er flade, uinteressante og deres små konflikter virker som ligegyldig fyld i filmen. Sommetider var dialogen også ret akavet. Der er ikke noget skræmmende ved filmen, da de sådan set har gjort Bughuul almindelig for publikum ved at vise ham så meget (hvilket bare er en stor fejl i gyserfilmen generelt. Man skal aldrig rigtigt vise det, der skal være skræmmende). Dog er det interessant de valgte man skulle se det fra et barns synsvinkel - men hvem finder et barn skræmmende? Jeg må indrømme at toeren er simpelthen så skuffende at jeg aldrig ville betale for at se 3'eren. Vil klart ikke anbefale folk til at bruge deres penge på den her film.

Mikkel Poulsen

Jeg synes bogstaveligtalt at Sinister II ikke skuffede, den leverede både gys shock og en god historie der løb en koldt ned af ryggen. Dejligt og se politimanden fra 1'eren vende tilbage igen og Bughuul skabe mere splid i den nye familie, den kunne godt ligge op en til en 3'erer hvilket jeg inderligt håber på. Når men alt i alt en god gyser film med en god creepy historie, den skal købes på blu-ray til hjemmestuen når den udkommer engang til December-Januar!

casperuser/135699

Sinister 1 er til dags dato min favorit gysser, med en blanding af jump-scares og psykologisk gys. Sinister 2 havde kun det første. En god gyser er defineret ved at man er bange eller opmærksom på sine omgivelser, selv efter filmen er forbi - og det er der intet af efter at have set 2'eren.

Desuden er der mange af de "facts" der er fra 1'eren, som ikke stemmer overens med 2'eren. Endda de facts de selv udlægger her i 2'eren stemmer ikke overens med hvad der sker senere i filmen.. Plottet kunne have været fint, hvis bare manuskript-forfatteren ikke var en 10'årig lille dreng, der tænkte at folk ville føle sig bange, bare fordi man giver dem et shock hvert femte minut..

Alt i alt en skuffende film, ikke fordi jeg holder den op imod 1'eren, men som den står for sig selv, var den heller ikke nogen specielt god gyser.

Emil

Men den har nogen uhyggelig øjeblikke, men ikke lige så mange som den første. Det der var mest uhyggelig ved den første film var videobåndene, men her i den her film bliver det meget mere voldelig, det virker ikke, det er voldelig på en ligegyldig måde. Den eneste skuespiller som spiller godt er Shannyn Sossamon. Børnene spiller ikke særlig godt. Meget skuffende film.

sabrina

Jeg var ret begejstret for den første film, og glædede mig rigtig meget til at se denne. Sinister 2 skuffede ikke, men den levede ikke helt op til den første film og havde et par løse ender.

I starten af filmen var jeg ret forvirret. Det er specielt en scene i et supermarked med Courtney og hendes to drenge, senere hen giver scenen god mening, men lige til at starte med, blev jeg ret forvirret. Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om hele dilemmaet mellem Courtney og hendes mand. I bund og grund var det fint nok, men jeg synes ikke rigtig at det passede ind i handlingen.

James Ransone er den eneste der er med fra den første film, Ex-deputy So & so, og ham kunne jeg godt lide. Jeg elskede hans mission med at finde ud af hvad der egentlig var baggrunden, og prøve at komme "problemet" til livs.

Mine to yndlingspersoner var drengene, Dylan og Zach, jeg synes skuespillerne gjorde et fremragende job, og jeg elskede rollerne. Jeg elskede hvor forskellige de to drenge var, og hvordan deres roller "komplementerede" hinanden.

Jeg er lidt ærgerligt over at handlingen gik så hurtigt. Jeg kan ikke helt sætte en finger på hvad det er jeg synes mangler. Måske noget mere baggrunds historie til Bughuul? Der bliver hintet en lille smule til det med Dr. Stomberg, men det ender en smule fladt. Der var i hvert fald masser af baggrunds materiale og potentiale, men filmen får ikke udnyttet det, hvilket trækker min rating en smule ned.

Der var et par klamme scener i løbet af filmen, specielt når vi så filmene som børnene har lavet. Sinister 2 var ikke lige så skræmmende som den første, den bestod mest af chok-effekter, dem var der tilgengæld også en del af.

Filmen ret åbent, så jeg er spændt på om der kommer en 3'er. Alt i alt var det en rigtig god film, dog lige med et par løse ender, som nemt kunne løses i en eventuel 3'er. Den var ikke lige så uhyggelig som den første, men den var underholdende nok til at jeg ikke kedede mig ikke

kevin

Ønsker du at se en mere eller mindre kedelig gyser, der på ingen måde er skræmmende, så er denne film helt perfect til dig. De eneste tidspunkter den formår at få din puls til at stige er de ca. fire gange hvor ''bøgemanden'' hopper ud i ansigtet på dig og når du indser at du lige har spild 45kr-90kr på en virkelig dårlig film der på ingen måde er på samme niveau som den forrige.

Lærke

Kommer den i Herning?

Silas

Kommer den i Randers?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.