Cookie- og Privatlivspolitik

Silvio og de andre

Tilladt for børn over 11 år
Filmen svinger fra det hektisk løsslupne til det stille dialogprægede. Den indeholder et antal scener med nøgenhed, som beskriver orgier, hvor mennesker drikker, indtager narkotika og afklædte giver sig hen til hinanden. Desuden er der flere scener, som tydeligt viser samlejer. I en scene ses et samleje, hvor kvinden tydeligt ikke giver sit samtykke. Da filmen imidlertid i øvrigt ikke beskriver vold, da det seksuelle skildres kort og ikke udpenslet, og da filmen generelt forløber roligt, vurderes det, at den kun vil kunne virke grænseoverskridende på børn under 11år.

Se mere på medierådet.dk
14.03.2019
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Loro
|
Silvio og de andre

Det biografiske drama 'Silvio og de andre' handler om den tidligere italienske premierminister Silvio Berlusconi og mændene omkring ham.

Filmen portrætterer nogle af de mange kontroverser, som har omgærdet Berlusconi, der rangerer blandt Italiens rigeste mennesker.

Instruktøren Paolo Sorrentino og hovedrolleskuespilleren Toni Servillo har tidligere arbejdet sammen om den beslægtede, politiske film Il Divo og om Oscar-vinderen Den store skønhed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.5
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen 'Silvio og de andre' (originale titel 'Loro') af mesterinstruktør Paolo Sorrentino er en kolossal og visuel tour de force om et af Europas sidste fabeldyr ..." (Søren Jacobsen Damm)

 • Filmland P1

  "'Silvio og de andre' [blomstrer] pludselig op i et fabelagtigt velkonstrueret forløb, hvor Berlusconi bliver spiddet med den største lethed ..." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Sorrentino giver den ikke for lidt, og især i sine indledende sekvenser eksploderer filmen som et veritabelt kalejdoskopisk overflødighedshorn af overdrev og vulgaritet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Det er modigt af Sorrentino at lave en film, der ikke så meget fordømmer Berlusconi, som den fortæller om en mand, der aldrig har haft meget brug for sandheden, men til sidst ikke vil kunne undgå at se den i øjnene." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Som alle Sorrentinos film er 'Silvio og de andre' værd at se for det visuelle alene. Der er scener på højde med 'Den store skønhed'. Der er dybde og eftertænksomhed som i 'Youth'. Der er altid smukke billeder." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.