Vind biografbilletter hver uge

Silvio og de andre

Tilladt for børn over 11 år
Filmen svinger fra det hektisk løsslupne til det stille dialogprægede. Den indeholder et antal scener med nøgenhed, som beskriver orgier, hvor mennesker drikker, indtager narkotika og afklædte giver sig hen til hinanden. Desuden er der flere scener, som tydeligt viser samlejer. I en scene ses et samleje, hvor kvinden tydeligt ikke giver sit samtykke. Da filmen imidlertid i øvrigt ikke beskriver vold, da det seksuelle skildres kort og ikke udpenslet, og da filmen generelt forløber roligt, vurderes det, at den kun vil kunne virke grænseoverskridende på børn under 11år.

Se mere på medierådet.dk
14.03.2019
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Loro
|
Billetter
Silvio og de andre

Det biografiske drama 'Silvio og de andre' handler om den tidligere italienske premierminister Silvio Berlusconi og mændene omkring ham.

Filmen portrætterer nogle af de mange kontroverser, som har omgærdet Berlusconi, der rangerer blandt Italiens rigeste mennesker.

Instruktøren Paolo Sorrentino og hovedrolleskuespilleren Toni Servillo har tidligere arbejdet sammen om den beslægtede, politiske film Il Divo og om Oscar-vinderen Den store skønhed.

Mere omtale af 'Silvio og de andre' følger...

Skal du se Silvio og de andre?
(12 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.