Cookie- og Privatlivspolitik

Seven (1995)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Se7en
|

Thrilleren 'Seven' handler om to kriminalbetjentes desperat jagt efter en seriemorder.

Morderen retfærdiggør sine ugerninger med, at ofrene er at betragte som syndsforladelse for verdens totale ignoreren af "de syv synder".

'Seven' er David Finchers anden film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (193 votes)
5.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Kort sagt en af de bedste film jeg har set.
Av av hvor er den bare god, lige en rigtig spændingsfilm for alle os der elsker sådan noget.

Nanna

Seven er og forbliver en af mine yndlings film. Det er en absolut fantastisk film, som byder på overraskelser undervejs. Kan varmt anbefales.

Sylvester

Fin film

Simon

Alt var stort set perfekt i denne mørke thriller. Brad Pitt og Morgan Freeman matcher perfekt, men Spacey må heller ikke overses. Hold da op hvor blev mine forventninger indfriet. David Fincher får filmen til at blive federe end den lyder, se bare på den sidste scene i filmen. Den er pisse hamrende fed, jeg sprolede tilbage fordi jeg lige skulle se den igen. Han for sig selv til at blive Mills, og jeg sad som om det var mig der skulle tage valget. Den er også helt sin egen, med de skuespiller præstationer, manuskriptet og selvfølelig, manden bag kameraet er en vigtig del af det.

Syg film, dog er den ikke lige så uhyggelig som den er blevet hypet til (og jeg er ikke den store gyser-seer), men det har jeg ikke noget imod. Jeg har intet negativt at sige om den film. Hold da op.

Ardimon

..når du skriver sådan et indlæg

Simon

Hvornår?

Nikolaj

Man skal være forberedt på forhånd, for skræmmende det er den. Fra start til slut er den uhyggelig, og der er kun lige nogle få humoristiske momenter med især Brad Pitt.

Kevin Spacey, sikke en skuespiller, han spiller forrygende godt. Og er utrolig væmmelig.

Også ros til Morgan Freeman og Brad Pitt, de er et meget godt match i filmen som politibetjente.

Jacob

Vil aldrig glemme den første gang jeg så de gruopvækkende mord, der havde de syv dødssynder som baggrund. Samarbejdet mellem Brad Pitt og Morgan Freeman ser på papiret underligt ud, men det fungerer upåklageligt og er med til at bærer filmen fra start til slut. Med Alien 3 som sin første spillefilm har David Fincher det makabre i blodet.

CINEMANDRUP

Mesterværk staves således: David Fincher

Se7en var og er fortsat en så banebrydende, skræmmende, fuldstændig opslugende på grænsen til neglerodsbidende kompakt Thriller af den allerbedste slags med sin originale historie, gode effekter, dybsindige atmosfære og karakterer som stråler på lærredet.

John Doe - en så stille, jet dog så brutal karakter som Spacey fuldender til perfektion med sin intelligente og meget forstyrrede personlighed. Morgan Freeman og Brad Pitt i to roller som vi ej glemmer dem fra, da hele castet til denne film er nøje udvalgt af Fincher.

Jeg husker tydeligt hvor meget opmærksomhed filmen fik da den havde premiere og efter jeg havde set den første gang efterlod den en fuldstændig mæt af ren spænding og overdådighed. Jeg holder utrolig meget af denne film og har set den et utal af gange og den må og skal kategoriseres blandt de bedste

Denne film er blandt Finchers guldæg og efterlader seeren med non stop kuldegysninger og det er hele filmen værd.

Watch it, get scarred and enjoy it:-) Well Done Finch

Jian

Fincher er en af tidens største og mest interessante filminstruktør, der med sine fremragende film efterlader publikum med ar og kuldegysninger! 'Se7en' er uden tvivl Finchers bedste værk, men betyder dog ikke, at hans andre værker ikke er lige så banebrydende og succesfulde! 'Fight Club' er i høj grad den film der skal ses, hvis man er filmelsker!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.