Cookie- og Privatlivspolitik

Second Act

Tilladt for alle
Filmen indeholder ingen elementer, der vurderes at kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
17.01.2019
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Second Act
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Den romantiske komedie 'Second Act' handler om den 43-årige Maya Vargas, som på sin fødselsdag kun ønsker sig én ting... en forfremmelse.

Efter 15 år som butiksassistent i et supermarked er hun klar til at komme videre og muligheden byder sig, da hun er den perfekte kandidat til en ledige stilling som manager. 

Maya ender dog med at blive skuffet, da de finder en mand med en MBA i stedet, fordi ledelsen prioriterer bøger over erfaring og forståelse af kundebehov.

Pludselig bliver Maya kaldt til samtale på et meget finere chefjob og imponerer straks med sin viden og erfaring. Men nogen har pyntet på Mayas CV, så nu skal hun ikke kun klare jobbet, hun skal også holde sin fortid skjult. 

'Second Act' er instrueret af manden bag 50 First Dates og har den populære sangerinde Jennifer Lopez i hovedrollen, som tidligere har medvirket i flere rom-koms som bl.a. Storbyens små mirakler.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
4.1
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... der er en snert af en ubehagelig snobben nedad og uddannelsesforagt at spore i 'Second Act', der ikke klæder Askepotfortællingen om Maya, der bliver inviteret med til ballet forklædt som en anden end den, hun egentlig er." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Det er klart dejligt med en glad skildring af middelklassekvindens kamp mod systemet, men gid, systemet ikke blev taget for givet." (Eini Carina)

  • Weekendavisen

    "'Second Act' er indbegrebet af mainstream. [...] Klichéerne står i kø, men de bliver respekteret og taget alvorligt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter

"Glass" er ikke årets hidtil dårligste film - Det er "Second act" derimod

Ghita

Dette er en morsom og sød candyfloss film. Der er en god humoristisk tråd i filmen og den et værd at se.

Mille

Super sød chick flick

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.