Cookie- og Privatlivspolitik

Savner dig allerede

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
07.01.2016
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Miss You Already
|

Komedie-dramaet 'Savner dig allerede' handler om de to slyngveninder, Jess og Milly, der har kendt hinanden siden de var børn.

De holder sammen i tykt og tyndt - også som voksne kvinder, der skal navigere i en hektisk hverdag med karriere og kærlighed på menuen.

Venskabet sættes dog på en alvorlig prøve, da Milly får konstateret brystkræft samme dag som Jess finder ud af, at hun er gravid. For første gang nogensinde er de to veninder på vej i vidt forskellige retninger.

'Savner dig allerede' er instrueret af Catherine Hardwicke, der stod bag den første Twilight-film.

I de bærende roller ses Drew Barrymore og Toni Collette, der får lov til at genfortolke venindedramaet, som man kender det fra fx. 'Beaches' (1988) og 'Steel Magnolias' (1989).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.6
2.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Desværre har instruktøren svært ved at finde den rette tone i en film, der skiftevis gerne vil være morsom og sørgelig. Enten er der for lidt respekt for alvoren, eller også er der for meget ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "... fuld af scener med en ofte overspillende Toni Collette og en tør, trutmundet Drew Barrymore, hvis karakterer som slyngveninder forbliver overfladiske som pudder på kinderne og forglemmelige som dug for solen." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "... man kan ikke overgive sig til filmens vamle forherligelse af venindeskabet og føler hverken med den ene eller den anden af de to kvinder, der står som forkvaklede karikaturer i stedet for vedkommende figurer." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Hardwicke har skruet en sjov og rørende fortælling sammen, men castingen er oppe i det røde felt med overvældende Drew Barrymore overtrumfet af Toni Collette." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er en tudefilm for voksne veninder. [...] Man smiler, græder og genkender meget. Man føler sig også en anelse voldført." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadia

Denne film har endnu ikke været i kbh, og er taget ned???

Charlotte

Kommer filmen ikke til Aalborg? Der er kun få dage til premieren, men man kan stadig ikke vælge billetter til Aalborg.

Christina

... eller er filmplakaten et totalt rip off af En Flænge i Himlen? Dårlig stil.

Seraphineuser/293036

- Så ENIG :-/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.