The Riot Club

Censur 15
04. Dec 2014
107 min
Angel Films
The Riot Club
Billede
(© Angel Films)
Billede
(© Angel Films)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'The Riot Club' handler om en berygtet og prestigefyldt klub på Oxford Universitet, der udelukkende består af unge mænd fra overklassen.

De to førsteårsstuderende, Alistair Ryle og Miles Richards, optages begge i det eksklusive selskab, men med vidt forskellige intentioner. Hvor Miles ønsker at danne nye venskaber på tværs af klasseskellet, er Alistair langt mere konservativt indstillet.

Mændenes uenigheder sættes især på prøve, da de deltager i et rituelt festmåltid med formål at overgå fortidens udskejelser. De andre medlemmer er kendte for at feste hæmningsløst igennem uden skyggen af hensyn til den virkelige verden, og da alkoholen flyder, og følelser får frit spil, tager aftenen en meget alvorlig og ganske uventet drejning.

'The Riot Club' er det fjerde britiske drama fra den danske instruktør, Lone Scherfig (An Education, One Day), og er baseret på det samfundskritiske skuespil 'Posh' af Laura Wade. Det kontroversielle teaterstykke er løst baseret på den elitære Bullingdon Club, hvor folk som Londons borgmester Boris Johnson og premiereministeren David Cameron engang var medlemmer.

Scherfig har ikke lagt fingre imellem i sin tilgang til det barske materiale, og med sig har hun en sand guldmine af ungt, britisk, tiltrækkende talent i form af Max Irons, Sam Claflin, Douglas Booth og Natalie Dormer. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: