Cookie- og Privatlivspolitik

Romeo + Juliet (1996)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Romeo + Juliet
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Film, tapas & cocktails
|
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
3.8
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Så må jeg indrømme, at jeg næsten krummer tæer hver eneste gang, de snakker gammeldags sprog i filmen, for det er jo egentlig ret tit.

Jeg synes personligt ikke det gør noget, at lave en moderne Romes og Julie med nutidens sprog. Det er ligefør, at det ville være genialt. Men i den her film skal de åbenbart snakke gammeldags sprog, og høre deres følelser på gammeldags sprog. Man det er simpelthen for meget for mig.

Jeg er vild med baz luhrmanns Moulin Rouge. Det var en original historie, god musik, og et stærkt og ægte kærligheds drama.

Men i Romeo og Julie er klipningen irriterende, dialogerne er bestemt hellere ikke for gode. Og come on man, de har kendt hindanden i dårligt nok 5 minutter, også kysser de allerede. Ikke en film for mig desværre.

Wayne

Jeg ville meget hellere have set en film, ført tilbage til den rigtige tid - når man nu har valgt at køre Shakespeare's originale tekst. Alternativt en opdateret dialog i nutidssprog. Signalerne er for forvirrede, og gør mere skidt end godt.

Som sædvanlig er det dog en fornøjelse at se Baz sans for kostymer, scener og opskruet tempo.

Julie

Jeg elsker denne film! Jeg syntes simpelthen aldrig den bliver kedelig. Hver gang man ser den, opdager man en ny bevægelse fra en af skuespillerne, en ny ting i baggrunden eller forstår endnu en af de mange smukke replikker, som man kan tolke videre på. Skuespillerne gør det fantastisk, for det kræver seriøst talent at levere så stærke replikker med så meget følelse bag.

Camilla BK

Synes egentligt det var en ok film. En af de eneste film hvor jeg rent faktisk synes Leonardo DiCaprio ser godt ud...
Kan godt lide twistet med at sproget er på den måde som det er, samtidig med at den er moderne. Gad ærlig talt ikke se den helt gamle film...
4 stjerner fra mig af :)

djwoman

I think, the movie romeo+juliet was kind of boring and i dont think the movie and its gun violence does fit in with shakespears deeply and sensitiv poems....but I dont insinueates, that the movie dosent have good parts too. The best part was of course leonardo;) and the couples bitter and intense love <3 three and a half out of six:)

S. Rico

Hatten af for Baz Luhrmann, som "tør hvor andre tier". Jeg har aldrig været til Shakespeare på "gammeldags facon", men har omvendt været draget af hans historier. Så denne film burde være lige sagen. Men nej, det virker altså bare ikke, når der tales på vers. Drop de tunge vers og det tunge sprog og lav nogle rigtige film over Shakespeares historier. Det er som om hele verdenen synes, at Shakespeares skrevne ord er helligt. Come on, vi lever i en dynamisk verden. Så tag dog og lav nogle film over hans bedste historier og læg ganske almindelig dialog i munden på skuespillerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.