Cookie- og Privatlivspolitik

Rio 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en grundlæggende rolig stemning. Dog indgår dog en hævnhistorie, hvor hovedkarakteren er tæt på at blive slået ihjel. Spændingen om udfaldet af denne scene holdes i ganske lang tid, hvorfor de yngste børn vil sidde for længe i uvished og utryghed. Derudover er der scener, hvor også de menneskelige hovedkarakterer er truet på livet. Da de farlige scener er kortvarige og filmen i øvrigt har en venlig og humoristisk tone, vurderes det, at kun børn under 7 år vil kunne blive skræmt.

Se mere på medierådet.dk
10.04.2014
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rio 2
|
Versioner: se alle
2D, 2D - eng. tale, 3D, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale
|

Filmen 'Rio 2' handler om Blu, den blå papegøje fra Rio de Janeiro, der næsten lige har lært at flyve af den udadvendte Jewel, som han sidenhen har fået tre børn med.

Blu tror, at han er den eneste af sin art tilbage i verden, så det kommer som en stor overraskelse, da han opdager, at der findes flere blå papegøjer i regnskoven i Amazonas.

Sammen med familien og deres venner tager fuglene til junglen for at finde frem til artsfællerne, og imens Blu forsøger at vænne sig til det vilde buskads, står han tilmed ansigt til ansigt med en frygtet modstander: sin svigerfar!

Den første Rio-film havde premiere i 2011 og med en samlet indtjening på 484,6 mio. dollars på verdensplan, er en efterfølger naturligvis oplagt.

En af etterens forcer var det rige persongalleri, der bl.a. tæller bulldoggen Luiz, den lede, hvide papegøje Nigel samt de rapkæftede pipfugle Nico og Marcel, og de er alle med igen. Omgivelserne er dog skiftet ud fra det hektiske Rio de Janeiro til det vilde liv i regnskoven. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (162 votes)
4.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Rio 2' er et farvestrålende festfyrværkeri af en film, som det er svært ikke at blive i godt humør af [...]." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Tempoet og historien holder hele vejen igennem. Og som ekstra krydderi har 'Rio 2' noget af årets fedeste filmmusik og de sjoveste sange." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Et prægtigt påskeæg til børn i alle aldre." (Hans Bjerregaard)

 • Jyllands-Posten

  "Selv om der stadig er smurt tykt på farvepalletten, musikken stadig er er jævnt behagelig, og filmen absolut kan overvinde et ukritisk lilleputpublikum, mangler Rio 2 - som sin forgænger - vildskab." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] meget skal være ham [instruktøren] tilgivet på grund af hans gode humør og friske dialog [...]." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Kunne man lide nummer 1, skal man se nummer 2. Der er dog ingen overraskelser." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Men det er så også det. Filmen er for lang, og jeg endte med at kede mig gennem det meste.

Palasse

Denne film var virkelig god og meget, meget flot. Jeg elsker animationsfilm og prøver at se dem alle. Denne film er velegnet til alle børn, også de helt små af slagsen, ligesom voksne også vil blive godt underholdt.

Wayne

Denne gang er vor helt på udflugt, væk fra Rio - med familie og venner. Og selvfølgelig er der også skurke og nye til det herlige persongalleri. Herlig familieunderholdning med en fin morale.

Klara

Jeg syntes at faktisk at filmen var god, men for at være helt ærlig, kedet jeg mig lidt på nogle punkter.
Man ved hvordan den går. Det er en uheldig situtation de havner i, de taber og vinder igen.
Men til gengæld syntes jeg at det har været en sjov film, meget sjovere end Rio 1.
Så jeg vil give den 3,5 stjerner.

Marianne Nuser/560931

Har man set Rio skal man da også se Rio 2. Farvestrålende, sjov og underholdende for mindre børn og deres voksne.

Lindauser/961667

Endnu en underholdende animationsfilm med masser af gode grin, fantastisk musik og flotte scener. Hel klart en film man skal se, hvis man har set 1'eren.
Den er rigtig underholdende også for voksne.

Maria

Jeg så filmen sammen med en veninde. Og ja som sagt fra jer andre som har anmeldt den kan jeg kun sige. Super flot lavet, en god familiefilm, farverig,musikalsk og sjov:):)

Iris

Musik, farve og glæde, så vil man gå i biografen med ungerne. Skønt film.

gitte

Det er en dejlig regnbue film som giver smil på læben og kriblen i kroppen. Musikken er så god at man næsten ikke kan sidde stille....

Samba.....digame.

Kan varmt anbefales til alle aldersgrupper :o)

Charlotte

Vi har lige tilbragt den fedeste stund henslængt i sofa i Falkoner Biografen - NØJ den film var både skæg og flot og sød. 3D effekterne var også helt ok :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.