Cookie- og Privatlivspolitik

Rain Man (1988)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rain Man
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Dustin Hoffman og Tom Cruise står i centrum for Barry Levinsons hjertevarme kæmpesucces fra 1988. Den selvoptagede Charlie får sig en overraskelse, da faren dør og efterlader hele sin formue til Charlies ukendte bror, Raymond, der lider af svær autisme. En rasende Charlie tager Raymond med på road trip til Vestkysten i forsøget på at lokke formuen ud af ham, men under turen opstår en uventet broderkærlighed. Og så opdager Charlie i Las Vegas, at Raymond har værdifulde talenter!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christinauser/1082785

Dustin Hoffman er fantastisk - som altid.

joan

Mesterlig film med Dustin Hoffman

Simon

'Rain Man' er næsten et mesterværk. Men den kan godt blive en lillesmule langtrukkende, og Tom Cruise er pisse irriterende som altid. Filmen handler om den penge glade charmør, Charlie Babbit hvis far dør. Han regner selvfølgelig med at arve alle faderens godter. Men nej. Charlie finder så ud af at han har en autistisk bror, Raymond Babbit. Den type karakter havde man ikke set før. Raymond bliver spillet så sindsygt!! Dustin Hoffman er muligvis den mest oversete skuespiller blandt publikum. Han gør det sindsygt godt som Raymond. Nå, Cruise's karakter kidnapper så Raymond (som i mit hoved ikke har en skid med kidnapning), og de tager til Vegas, og udnytter Raymond's klæbe-hjerne til at snyde i diverse casino spil. Igen ser vi Cruise's karakter som vanvittig-penge-glad, og arrogant. Hoffmans karakter trækker op, mens Cruise's trækker ned. Fremragende film om et ufatteligt emne.

Sune

Om to brødre der er 2 vidt forskellige steder i deres liv. Den ene er autist , den anden succesfuld forretningsmand - sammen tager de på roadtrip.

Thor

Syntes det var en okay film.

Lars Michael

en god film,jeg troede det var noget lort men nej.den skal ses og helst en lørdag aften.

S. Rico

Men så heller ikke bedre. Tom Cruise er lige lovlig arrogant, og Hoffman - der ellers gør det formidabelt - irriterer mig.

Wayne

berører emner som autisme, broderkærlighed og udnyttelse. Men også et road trip som fører to meget forskellige mennesker sammen.

Nogenuser/12232

det er en super fed film. og den varmer om hjertet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.