Cookie- og Privatlivspolitik

Pride and Glory

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.02.2009
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pride and Glory
|
'Pride and Glory' er en politi-saga om vold og kriminalitet.

Ray (Norton) arbejder i politiet, ligesom sin far og sin svoger. En dag bliver han involveret i en svær sag, der handler om korrupte politimænd. Ray vil gerne i bunds med sagen, men dette viser sig at være svært, siden svogerens navn bliver ved med at dukke op.

Snart afvikler Ray en større politi-korruptions-sag, som både kan ødelægge politistyrkens omdømme, men samtidig også smadre Rays familie.

'Pride and Glory' er instrueret af Gavin O'Connor og som Rays fader ses Jon Voight.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (95 votes)
4
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en brutal og nogle steder, nuanceret fortælling, der på trods af sine intentioner om også at fungere som en slags samfundskritisk kommentar om store institutioners råddenskab er alt for lang og ude af stand til at hæve sig over det formulariske." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "Det hele bliver en anelse forudsigeligt, og som spændingsfilmen fungerer filmen ikke." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... den slags film, som man kender - før man har set den!" (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "Handlingen er identisk med opklaringsprocessen, og der er rimeligt med spændingskurver undervejs, men historien er for langstrakt og kulminerer umotiveret i et vildt ragnarok af lynchstemning og blod." (Johs. H. Christensen) ()

 • Weekendavisen

  Når en film har en spilletid på over to timer, kan man godt forlange en vis dybde i personportrætterne eller en historie med et par overraskelser. Man får ingen af delene..." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

AufVideoSehen

Edward Norton er næsten altid god og kan gøre det meste seværdigt. Men her kæmper han forgæves i en film om onde og gode betjente i en korrupt verden uden særlig meget stolthed eller ære til følge. Lyder det bekendt? Det er det også, samt set meget bedre mange gange før.

Lars Michael

noget man har set før..og nok heller ikke sidste gang vi kommer til at se det

Wayne

tykkere end vand. Svogeren virker til at være en fin fyr - men penge kan korrumpere selv den bedste.

Anneuser/682237

Er selvfølgelig lidt forudsigelig men Edward og Colin spiller godt sammen og det giver stadig filmen lidt ekstra kryderi - god film

kamilla

det er som om der er klimax mange stedet i filmen, så den falder ikke hen på nogen måder og bliver kedelig selvom den er så lang. der er alligevel meget typisk politifilm over den, men den er god på en anden måde fordi den er så barsk. man kommer helt ind i hvordan det kan være i disse miljøer. slutningen flader dog lidt hen, men filmen var nok også blevet for lang så, men man mangler lidt for mange svar på hvad der ville ske med alle de problemer der var kommet i denne politisag.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.