Cookie- og Privatlivspolitik

Percy Jackson & lyntyven

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
11.02.2010
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
|

Percy Jackson, en ung teenager som altid har det med at komme i problemer, er lige ved at blive smidt ud af skolen, men det er hans mindste problem.

Det lader til, at guderne på Olympen og forskellige monstre har bevæget sig ud af Percys bog om den græske mytologi og nu befinder sig ude i verden - og de er bestemt ikke glade.

Zeus’ lyn er blevet stjålet, og Percy er den hovedmistænkte. Nu må Percy og hans venner tage på eventyr gennem hele landet for at fange den rigtige tyv, redde Percys familie og løse et mysterium, som er større og mere mystisk end guderne selv.

'Percy Jackson' er instrueret af Chris Columbus, manden bag 'Alene hjemme' og de to første film om Harry Potter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1919 votes)
4.4
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Flot og dynamisk er resultatet bestemt, selv om det gerne måtte have været lidt mindre kulørt og kaotisk." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... selvom der stadig er langt op til JK Rowlings magiske Potter-univers, så ér "Percy Jackson og Lyntyven" stopfyldt med fantastisk underholdning, flotter specialeffekter og solidt skuespil." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en charme- og fantasiforladt efterligning af Harry Potter." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Lynet er slået ned og har kortsluttet producenternes dømmekraft. Harry Potter-wannabe er en pinlig, livløs affære." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... kedelig, visuelt uimponerende og ufrivilligt morsom." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Chris Columbus er altid god for energisk fantasy med ringe dybde og stor farverigdom." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men dårlig handling.

:-)user/328480

En rigtig god film med en god historie. Den giver en et indblik i den grænke metologi uden at gøre det kedeligt. Den er godt lavet og man keder sig ikke.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Anonymuser/0

Hvorfor skal du ødelægge en fantastisk bogserie, der kunne være blevet en formidabel film-serie!? Lad dog vær med at ændre ALT. Et stort fedt FAIL... Der er ingen grund til at sige den er baseret på bogen af Rick Riordan. For det ville næsten være en komplet løgn.. Glæder mig til The Sea of Monsters, hvor den nye instruktør ser ud til at rette op på alle de fejl mr. Columbus lavede. Det eneste der var i orden i filmen var skuespillet...

My

Er værre en lyntyven,

Kimuser/264153

Jeg synes nu at det var en herlig film og 2,eren kiommer i 2013.

Signe

Meget skuffende ... alting var forkert .. -.-'

Bøgerne er seriøst guddommelige ..

Hvis jeg kunne give filmen 0 stjerner ville jeg gøre det -.-

Ærlig talt synes jeg at det er en skam .. Det virker lidt som om at de har lavet plottet (ALT) om bare for at tjene flere penge. I bøgerne er hovedpersonerne 12 år gamle i starten, og jeg tænker at de måske har castet ældre skuespillere for at ramme et andet puplikum.. og det er bare virkelig synd... Og hvad sker der lige for Lotus casinoet ? Og hvor blev Ares og Kronos af ? -.- key karakteres -.- Jeg kunne blive ved ...

Og den forfærdelige casting er noget helt andet ... Og den manglende blå mad !

Oh well .. jeg er nok kun så negativ fordi jeg var helt besat af bøgerne .. alle der ikke har læst bøgerne synes åbenbart at den var god .. så det må vel bare være mine høje forventninger :/

My

Er helt enig med dig, filmen er det værste jeg nogen sinde har set :/

Wayne

vi har set de olympiske guder før, men ikke i New York - den er ikke kedelig, men når aldrig i nærheden af Harry Potter niveau.

Jeff

Regrets, I’ve had a few. This film is one of them.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.