Cookie- og Privatlivspolitik

Paper Towns

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og humoristisk grundstemning, og den indeholder enkelte scener med let dramatik. I én scene sniger to hovedfigurer sig ind i et hus om natten, og de må flygte hurtigt ud, da en mand med et gevær pludseligt kommer efter dem. I en anden scene er hovedfigurerne ved at køre galt i en bil, og i et par andre scener befinder hovedpersonerne sig i en mørk og forladt bygning, hvor stemningen bliver let uhyggelig. Da filmen forløses positivt, og da fortællingen er varm og venlig, vurderes det, at den kun kan virke skæmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
23.07.2015
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paper Towns
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Ungdomsfilmen 'Paper Towns' handler om teenageren Quentin, der har været dybt forelsket i den mystiske nabopige og skolekammerat Margo, så længe han kan huske.

Quentin, eller Q som han kaldes, tror ikke Margo aner, at han eksisterer, men da hun en nat kravler ind ad hans soveværelsevindue og beder om hjælp med en hævnmission, eksploderer hans følelser kun yderligere.

Dagen efter er Margo forsvundet - dog ikke sporløst. Q finder en række små ledetråde til, hvor Margo befinder sig, og snart tager han og en flok venner på et road trip for at genforenet med sin muse. 

'Paper Towns' bygger på John Greens bestseller. Forfatteren har tidligere haft stor succes med En flænge i himlen, hvis filmatisering også havde Nat Wolff på rollelisten. Rollen som Margo spilles af topmodellen Cara Delevingne, mens filmen er instrueret af Jake Schreier. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (245 votes)
4.2
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] ganske befriende, selv om filmen prøver at virke langt mere mystisk, end den er og instruktør Jake Shreier ikke kan sige sig fri fra at benytte en teenagekliché eller ti undervejs." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[...] på mange måder endnu en vellykket ungdomsfilm. Ikke lige så tårepersende som forgængeren, men sympatisk, filosofisk og med stof til eftertanke for de unge." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Det er en meget tynd kop teenage-te." (Kim Kastrup)

 • Jyllands-Posten

  "[...] en halvgod coming of age-fortælling, der ikke sætter sig mærkbare spor." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Et charmerende ungdomsspejl med voiceover og masser af god musik, som hæver sig gedigent over gennemsnittet." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mia

Ærlig talt en smule skuffende, når man har læst bogen.

Elina

Hyggelig film, men havde troede mere om den.

S. Rico

En ganske glimrende film et langt stykke hen ad vejen. Hovedpersonen Quentin og nabopigen Margo er et par fascinerende teenagere, og filmen har en anderledes opbygning og atmosfære end andre typiske ungdomsfilm. Jeg sad undervejs og fik associationer til den aldeles glimrende The Perks of Being a Wallflower, men desværre ebber Paper Towns ud hen mod slutningen og lander kun på lidt over gennemsnittet.

Wayne

Ikke en plat undomsfilm, men med en smule tanke bag. En rejse og et stykke af en udvikling.

Men der er alligevel ikke meget at hente, for andre end teenagere.

Christina

Syntes det var en virkelig god film! Syntes det bedste var der, hvor de begyndte at synge Pokémon

Victor

Hold kæft, en ligegyldig film. Byder på intet nyt.

Slutningen er bare super lam, og filmen er fyldt med ungdoms clichéer.

Ad for helvede, en dårlig film.

Anna Nikoline

Jeg synes at de første 30 min lægge fint op til en rigtig god film. Midten af filmen er også okay, men slutningen var godt nok lidt skuffende. Jeg havde ikke regnet med at den ville slutte som den gjorde, og jeg synes at det var lidt tamt. Da filmen var slut sad jeg lidt med den følelse: "Var det det?". Men den får alligevel 4 stjerne da starten af filmen, som sagt, var rigtig god. Der udover har filmen en fantastisk humor, og jeg fik et grineflip under en af scenerne :)

Henrik

Godt jg var inde og se den med begge mine tøser (12 og 22 år :-))) )

Ellers var jeg nok faldet i søvn :O)

Bestemt en seværdig film for de unge

astrid

rigtig god film. Kan klart anbefales

HeleneColor

Jeg kan ikke sige jeg er skuffet over filmen, fordi jeg har ikke læst bogen, så jeg har ikke noget at samlinde filmen med...jeg bør læse bogen snart.
- Havde faktisk glædet mig til filmen, efter man så En Flænge I Himmelen sidste år, så havde jeg en smule forventninger til John Green her.
Skuespillerne gjorde vel det godt, og fede locations fejler hellere ingenting, men jeg følte at der manglede mere spændning i filmen. Synes den gik i stå, og den manglede mere indhold, lidt krydderier hvis jeg skal udtales sådan..

Filmen fangede detsvære ikke mig, ikke lige så godt som EFIH... Så jeg må vel holde mig til bogen den her gang(Y)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.