Cookie- og Privatlivspolitik

Olsen Banden på dybt vand

Tilladt for alle
Filmen foregår i et humoristisk, animeret univers. Den indeholder scener med eksplosioner, skyderi og farefulde situationer. Da ingen imidlertid kommer til skade, og da det hele foregår indenfor en velkendt komisk ramme, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
10.10.2013
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Olsen Banden på dybt vand
|

Animationsfilmen 'Olsen Banden på dybt vand' er en fortsættelse til Olsen Banden på de bonede gulve.

Danmarks fremtid er truet. En olie-accelerator, der vil kunne mangedoble de efterhånden minimale oliereserver, er det eneste, der kan redde Danmark fra økonomisk katastrofekurs.

Men opfindelsen befinder sig uheldigvis i hænderne på to skruppelløse bagmænd: den velhavende, men hensynsløse Bang Johansen, og hans lige så farlige amerikanske tvillingebror, Bang Bang Johnson, der står i spidsen for et multinationalt selskab og en mindre hær af håndlangere.

Nu ligger danskernes fremtid i hænderne på den selvudnævnte mestertyv Egon Olsen, hans to elskelige, men håbløse hjælpere, Kjeld og Benny, samt rappenskralden Yvonne. Og denne gang er den sprængfarlige drukkenbolt, Dynamit Harry, også en del af løjerne.

De folkekære slyngler fra Olsen Banden blev første gang til animationsfilm i 2010, da 'Olsen Banden på de bonede gulve' fik premiere. Filmen solgte 330.159 billetter i de danske biografer, og nu er efterfølgeren klar.

Jørgen Lerdam er igen instruktør på begivenhederne, der denne gang inkluderer 2½ tons ølgær, en ubåd, to krokodiller og en tidligere østtysk, kvindelig sergent.

Olsen Banden startede som realfilm i 1968 med Ove Sprogøe, Morten Grunwald og Poul Bundgaard som Egon, Benny og Kjeld. Siden fik den hele 13 efterfølgere, inden forskellige versioner om banden som børn og animation kom på banen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (279 votes)
3.8
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Olsen Banden på dybt vand' byder på lige dele fjol og opfindsomhed [...]" (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Der er på sin vis ikke en finger at sætte på det, vi får. Vi får bare ikke ret meget, og intet vi ikke for længst havde forventet." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  0

  "[...] kom ikke og sig, at I ikke var advaret på forhånd." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[Man kan] roligt glæde sig til en tredje film i rækken." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "[En] vandimitationsudgave af den danske kulturarvs pletsølv." (Søren Vinterberg)

 • Radio24syv

  "... markant bedre end den første film og ganske underholdende." (Søren Søndergaard - kino.dk)

 • Weekendavisen

  "Alt er meget overdrevet. Det er sjovt i små portioner, men virker anstrengt i længden." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Skuespillerne leverer en fin præstation, og kan ikke klandres for en dybt uoriginal film med dårlige animationer.

Simon

Den var lidt urealistisk f.eks. da Egon kæmper mod krokodillerne, det kan selvfølgelig kun ske på tegnefilm, hvilket de ikke skulle udnytte.

Lars Michael

Synes at filmen er ganske sjov og godt lavet , at se dynamit Harry i filmen gør at den faktisk er god , selvfølglig kan det ikke lade sig gøre de ting de laver men hvad fanden det er jo Olsen banden.

Ole

Se den og få gode oplevelswer med de børn du har med:)

Andrea

God familiefilm. Jeg var selv inde og se den med min lillesøster på 9 og mine bedsteforældre. Alle var glade og havde været godt underholdt under filmen.

Daviduser/884409

Er meget overrasket over hvor god danske tegnefilm studio er, I har en stor fremtid...meget flot og detaljeret tegninger. Historien er da sjovt. Filmen får 9 ud af 10 (tintin får 10/10; Panda 1 får 7/10), thumb up til Nordisk Film.

Skal have den på blueray og når NF kommer med den næste animerede Olsen banden, så er vi der :-)

Ole

Se den med dine børn, og tiden flyver afsted. Når den er slut vil du bare se mere, og er forundret over at det gik så stærkt.

Jan Mandrupuser/344447

Filmen er såmænd ganske OK i handlingen, ganske flot lavet for sandsynligvis ingen penge i forhold til amerikanske animationsfilm og meget tro overfor sit ophav. Specielt Dynamit Harry stemmen er sublim og jeg troede næsten at Preben Kaas var gravet op til lejligheden.

Jeg har bare dét, at Olsen Banden hører til 1970'egne og fremstår i nutiden lidt kikset. Nå det er sagt hyggede hele familien hele vejen igennem..

Bo fra Nordfynuser/275415

Hej, var inde og se filmen med min datter på 10 år, hun synes den var sjov og det synes faderen også. Sjov og Flot animationsfilm.

Simone

Har aldrig været glad for olsen banden, og den her var faktisk værre end forventet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.