Cookie- og Privatlivspolitik

Now You See Me 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en spændingspræget og dramatisk grundstemning. Den indeholder mange voldsomme scener, hvor hovedfigurer er i fare. I enkelte scener får hovedfigurerne voldsom bank, og i én scene ses en mand, som er ved at drukne. I en anden voldsom scene kører flere personer galt på motorcykel. Da hovedfigurerne er stærke og handlekraftige, og da filmen forløses positivt, vurderes det, at den kun kan virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.06.2016
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Now You See Me 2
|
Versioner: se alle
2D, Strikkebio, Babybio, Seniorbio
|

I filmen 'Now You See Me 2' er der gået et år, siden tryllekunstnergruppen The Four Horsemen begik det ultimative kup og tog verden med storm.

De fire illusionister er stadig eftersøgte og lever under jorden, mens de venter på, at den hemmelige organisation bag deres Robin Hood-lignende røverier giver dem en ny opgave.

Da missionen endelig kommer, viser den sig at være en fælde, der hænger tæt sammen med en mystisk teknologi-magnat, som truer med at afsløre gruppen, medmindre de begår et umuligt stunt på hans vegne.

Tryllekunstnerne står nu over for deres hidtil værste fjende i et spil, der er komplet uforudsigeligt, dødsensfarligt og selvfølgelig fuld af magiske tricks. 

'Now You See Me 2' er efterfølgeren til 2013-hittet Now You See Me, der bød på et legende univers fuld af overraskelser og plotdrejninger. 

Jesse EisenbergWoody Harrelson og Dave Franco vender tilbage sammen med Mark Ruffalo og Morgan Freeman, mens Daniel Radcliffe er den nye excentriske skurk. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (550 votes)
4.5
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Trylleri er fascinerende, men forsøgt på at gentage kunststykket går aldrig helt godt." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Momentvis er man underholdt og hele castet [...] er jo rigtig gode skuespillere, men spørgsmålet er, om vi overhovedet behøver denne efterfølger." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Denne overgearede historie er længe om at komme i gang, strammer så sin handling, men kun for at piruettere i en fortænkt finale." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... en slags biografsvar på et Las Vegas-show, som netop var afsættet for den første 'Now you see me' i 2013." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "I 'Now You See Me 2' er du garanteret i fornemt og spændende selskab." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

men stadig ikke dårlig. Jeg synes personligt at 1'eren var rigtig god og jeg kunne virkelig ikke gennemskue den, samt var historien rigtig god.

Det jeg synes gør efterfølgeren dårligere er at historien bare ikke er særlig god, og den er lavet med lidt for meget overkill efter min mening. Derudover synes jeg det er synd at den kvindelige horseman er blevet skiftet ud.

Det var en underholdende film, den var ikke til at gennemskue, men mangler noget mere historie i den.

Palasse

Langt fra den første films niveau.
Egner sig fint til at se på Blu-ray/DVD eller som streaming derhjemme.

Jeg kunne rigtig godt lide den første film og havde set frem til fortsættelsen, men uha, uha, den var sløj. Teknisk flot og en udmærket slutning, men en film, man strengt taget ikke behøver at se.

Thomas

Ja det er en ganske udmærket film, men kan slet ikke holdes op mod den første og helt ærligt den onde tvillingbror come on ffs.
3 stjerner på grund af de udemærkede effekter.

Ms. Mel

Rating: 3

That was kind of sad to look at. The first movie was just so good that this one felt like a bad joke, or one of those very horrible situations where you want to look away but you can't.

Even with my harsh words, I must admit that some of the tricks in this movie was great, the rain scene was simply breathe taking. And did I mention Jesse Eisenberg is one of my all time favorite actors, that guy is amazing, I love most of his work.

WHAT I DIDNT LIKE.

1. PLOT: it was all over the place, I wasn't sure half of the time what they were trying to accomplish and the ending felt flat, super flat, if not very ridiculous.

2. CHARACTERS: Didn't connect with them as I did in the first movie. The new okay was okay, but what was the point of having her there, she basically added zero to the plot, and most of the time I wished she'd go away.

3. TRICKS: Lacking in all department, I wanted to see a lot more epic tricks, these ones were like child's play, and not even Morgan Freeman's voice could make them look interesting or intriguing. Me.

4. HARRY POTTER: You had freaking Harry Potter in your movie and you reduced him to a creepy or drugs people and takes creepy selfies with them. Dumbledore must be crying in his grave right now.

5. What was the point in those magic store owners? Someone please explain it to me, because I feel stupid, and it seems I was sitting too close, and therefore the closer I got, the less I saw.

WHAT I LIKED.
1. Jesse Eisenberg
2. Rain Trick, and how they needed up in China, that was until I saw what happened and how creepy Harry Potter was.
3. The card trick, where they all tried to pass it between them, awesome to look at.

And that was it. Nothing special about this movie, it was ordinary, and I was expecting extra-ordinary. It wasn't as good as the first time, but it was a nice one time watch.

Actual Name: SOME AMATEUR MAGICIANS IN CHINA.

Rating: 3 fake magical stars.

Hahaha, that awkward moment when a magical movie is anything but magical. #pathetic.

Mel Out.

Sarah

Dette er en 2'er som er vildt godt lavet. Man kunne virkelig ikke gennemskue det hele, og ligesom i den første bliver man vildt fanget af hvad det egentlig er der sker og hvordan de "gør det"

linda

Okay film, med mange flotte scener, historien er måske lidt tynd, men de nye roller i filmen havde mange platte replikker og lidt for åndsvagt personligheder så filmen lidt tog en for fjollet komedie-drejning i perioder.

Nanna Victoria

Forsættelsen af Now You See Me er en vellykket en af slagsen. Trods den nye kvindelige skuespiller, så formår filmen at opretholde det twistede plot, der gør, at man ikke regner filmen ud inden slut. Alt i alt en super film!

Maria

Jeg var ret imponeret over den første "Now You See Me" og havde derfor ret store forventninger til efterfølgeren, men den led lidt af det som de fleste efterfølgere gør, nemlig at den taber lidt pusten.

Egentlig synes jeg nu meget godt om historien og skuespillet var fint, men den var en tand for rodet - også selvom det jo er mening at man som tilskuer skal forvirres, når der trylles. ;)

Jeg ærgede mig også over at alle fra den første film ikke var med igen, men sådan er Hollywood nu engang. Heldigvis var Daniel Radcliffe et sjovt indspark i filmen og jeg lavet en masse Harry Potter fnis med sidemakkeren under filmen ;)

René Munch Nielsen

Jeg må sige at efter at have set den første, blev jeg kun mere målløs at at se nummer 2. Den var eminent. Et eller andet sted håber jeg på en nummer 3... Men hvem ved måske. Men det var i hvert fald fantastisk oplevelse at se den.

Liza

Jeg var frygtelig skuffet over 2'eren til Independence Day. Og derfor lidt nervøs over efterfølgeren til Now you see me. Så her havde jeg skruet mine forventninger lidt ned. Og jeg vil sige, at fra start var jeg mere positivt overrasket. Der var endda fin humor. Man kan altid diskutere selve historien, men jeg synes, den var ok. Og der var gode tryllerier til mit temperament. Jeg var underholdt og tiden fløj.
Grunden til at den ikke får 6 stjerner, er at den aldrig kan blive lige så god som 1'eren. Overraskelserne er ikke helt lige så gode. Den scene, hvor de smider rundt med et kort imellem dem blev trukket alt for langt ud. Og Daniel Radcliffe er ok, men han når jo ikke Voldemort til sokkeholderne i skurkeudøvelse.
Men det er stadig en film, som jeg gerne vil have i min dvd samling. Kan sagtens forestille mig, at jeg stadig bliver underholdt af den en regnvåd søndag, hvor jeg ligger på sofaen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.