Cookie- og Privatlivspolitik

New Year's Eve

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
08.12.2011
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
New Year's Eve
|

I den romantiske film 'New Year's Eve' skildres forskellige mennesker fra New York, der alle knyttes sammen i løbet af nytårsaften. 

I  filmen møder vi bl.a. Tess (Jessica Biel), som venter barn; Harry (Robert De Niro), der er døende på et hospital; rockstjernen Jensen (Jon Bon Jovi); Clair (Hilary Swank), som skal producere nytårsshowet på Times Square; en sygeplejerske (Halle Berry); forretningsmanden Sam (Josh Duhamel), som vil til New York for at finde sammen med sin kærlighedsinteresse fra sidste nytår; og endelig Laura (Katherine Heigl), der er tvunget til at lave cateringmad nytårsaftensdag.

'New Year's Eve' er instrueret af manden bag 'Pretty Woman' og Valentine's Day, og har et væld af stjerner på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (347 votes)
4.5
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Jyllands-Posten

  "... det er ikke noget med blot at give los og skiftevis lade sig forføre og fnise lidt ironisk ad al denne højstemte skrivebordskitsch, den fodslæbende handling, de håbløse replikker og stjernerne på slumtur. Dertil virker hele det buldrende udstyrsstykke nemlig alt for kalkuleret, forlorent, umorsomt og uspontant..." (Jakob Levinsen)

 • Børsen

  "... med sit pastelfarvede, ufarlige bamselineunivers kammer 'New Year's Eve' over og ender i selvparodi. Sjældent har man set så mange gode velmenende mennesker i en film. Og aldrig har de føltes så uægte." (Morten Dürr)

 • BT

  "... uanset om man kan lide det eller ej, så sidder denne kalkulerede storby-mosaik da også lige i vores alle sammens sentimentale solar plexus. Man bliver - ja, undskyld mig - rigtig varm om hjertet." (Henning Høeg)

 • Politiken

  "... en gumpetung og kun glimtvis hyggesjov film iscenesat uden megen charme eller tymisk elegance. I stedet for at perle uhøjtidligt, sjosker filmen sentimentalt fra den ene floskel om bristede illusioner og fornyede håb til den næste." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "... veteranen Garry Marshall instruerer uden særlige træk, der kan forstyrre den antiseptiske stemning. Det er sådan set sødt og i hvert fald helt harmløst. Man er på intet tidspunkt bevæget..." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

Jeg var med min mor inde og se filmen, og det kan klart anbefales. Det var en rigtig sød film, som jo selvfølgelig endte godt. Det var rigtig fedt at man fulgte de forskellige personer som til sidst mødtes. Det gjorde slet ikke noget at man godt kunne regne ud at de ville mødtes, da man jo så bare kan glæde sig til at det sker! HELT KLART EN FANTASTISK FILM!

Nicoline

Jeg er normalt en sucker for søde og romantiske tøse-film men New Years Eve er efter min mening lidt for sukkersød og for forudsigelig .. Der sker ikke rigtig noget som man ikke forventer og det ender lykkeligt for stort set alle parter ..
Jeg elsker det faktum at filmen er spækket med succesfulde og dygtige skuespillere og skuespillerinder, men efter min mening gør det filmen lidt uinteressant at man netop følger så mange forskellige personer og deres historier og at der ikke bliver gået særlig meget i dybden med disse historier, hvilket jeg synes er ærgerligt .. Det samme gælder for Valentines Day men til gengæld synes jeg at de har gjort det lidt bedre i den film.
Men altså alt i alt en okay og sød film som sikkert smelter mange af vores pigehjerter :)

Sofie Peschardt

Jeg synes, det var en rigtig hyggelig film. :)

Ccajo

Jeg synes personligt, at det var en rigtig spændende og god film. En film, man vidste, at der ville ske mange ting i, så frygtede lidt, at det ville blive for forvirrende, men det fungerede helt okay. Man kom i god stemning og jeg gik ud fra biografen med et smil på læben :)

- Og så er det jo lige en bonus, at der er mange gode skuespillere med i filmen! 4 stjerner herfra ****

CHARLOTTEuser/354019

OK film til en tur i byen, gode skuespillere !

Emilie

Det er ikke en film der udfordrer dig eller efterlader dig tænkende. Det er en nem, afslappet film hvis formål er at give en varm fornemmelse i maven og ikke mere. Og det synes jeg godt at den opnår. Den minder mest om en hel masse korte rom.coms, der er kortet ned og der er nogle af historierne jeg gerne ville have set som selvstændig film:)

Nicolai

Min overskrift siger vist alt og længere er den ikke. Der kommer hvert en af denne type film og de er ikke blevet bedre siden Love Actually

Nikoline

Vi kan hurtigt blive enige om, at dette er en ren kopiering af 'Valentines Day'. Dette foregår bare til en anden højtidelighed der bliver fejret. Men samme princip. Det ville ikke overaske mig, hvis der næste år ruller en 'Thanksgiving' eller 'Christmas Day' på det store lærred.
Men de lægger heller ikke skjul på, at filmene er så identiske som de er, og det synes jeg er fedt. Jeg husker en lille scene under rulleteksterne, hvor Jessica Biel føder en blue-ray og dvd med 'Valentines Day'. Det viser, at de ikke lægger skjul på, at dette uden tvivl er den helt samme slags film, samme genre, mange af de samme skuespillere. Selv plakaten dvd-coveret har stort set det samme layout.
Jeg blev advaret rigtig meget inden, at jeg tog ind og se denne film, om en dårlig typisk amerikansk tøse film. Og ja, det er den også, men samtidig er man rigtig godt underholdt der i mørket, og jeg formåede endda at være lige ved at fælde en lille tåre, fordi man følger personerne så meget. Filmen er rigtig sjov, og man ser en masse kendte ansigter. Man forlader biografen med et smil på læben efter at have set 'New Years Eve'. En film jeg uden tvivl ikke fortryder at have set!
Jeg vil anbefale den til en hyggelig tur i biografen med et par veninder.

Nikoline.

Annette

Elsker jo normalt den slags chic-flics. Meeeeen den var sgu lige en tand for corny. Lidt mere humor havde klædt den. Men jo jo, nød da Ashton og Zac i stort format;-)

Nicolineuser/11919

Den er da okay. Det er en sød blanding af historier, men den var ikke overvældende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.