Cookie- og Privatlivspolitik

Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm, humoristisk grundstemning. Den indeholder en lang række dramatiske optrin med hovedfigurer der forfølges og trues af levende skelletter, statuer, rustninger mm. I en scene ses en forvandling af en ung farao, der nær mumificeres. I en anden scene flygter to mænd fra en lavastrøm. Da filmen foregår i et eventyrligt univers, hvor ingen kommer rigtigt til skade, og da handlingen udspiller sig indenfor en velkendt komisk ramme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
05.02.2015
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Night at the Museum: Secret of the Tomb
|

I filmen 'Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed' bringes museets helte i fare, da den magiske tavle, der bringer dem alle til live, pludseligt svækkes. Den eneste, der kender hemmeligheden bag tavlen, er faraoen Merenkahre, men han er udstillet i London.

Nu må Larry og vennerne drage mod det berømte Britiske Naturhistoriske Museum, hvor de med hjælp fra nye bekendtskaber må risikere alt for at reparere tavlen, før Larry mister sine museumsvenner for evigt.

'Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed' er efterfølgeren til Nat på Museet og Nat på museet 2. Ben Stiller er for tredje gang tilbage som museumsvagten Larry, der tilbringer nætterne i selskab med de levende museumsfigurer.

Robin Williams, Owen Wilson og Ricky Gervais er atter trukket i kostumet som historiens store personligheder, mens nye britiske navne som Rebel Wilson, Dan Stevens og Ben Kingsley er kommet ombord i adventure-komedien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (159 votes)
4.3
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Heldigvis gør manuskriptfolkene opfindsomt brug af Londons særkender og der er af og til fine øjeblikke af slap-stick og gode grin at hente." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Som det ofte er tilfældet med serier, er den første film (2006) stadig den bedste. Men takket være en sød historie, forrygende specialeffekter og et lille stjernegalleri af skuespillere, der også tæller Rebel Wilson, Owen Wilson, Ricky Gervais, Dan Stevens, Ben Kingsley, er 'Gravkammerets hemmelighed' (nummer tre i serien) stadig en biograftur værd." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det stikker måske ikke afsindigt dybt, men som kompetent tidsfordriv for de lidt større børn [...] fungerer det upåklageligt, og de voksne vil såmænd også more sig." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "[...] sjovt og godt selskab med de kendte skikkelser og skuespillere, forrygende computeranimationer og selvfølgelig Ben Stiller i dobbeltrollen som superkustoden Larry og stenaldermanden Laa." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jasir Al-Salami

Grineren og skøn og god film jeg gi'r den ikke 5 stjerner fordi at den ikke gi'r nok mening

Wayne

Måske er jeg ved at blive for gammel? Eller måske skulle jeg have haft et barn med til at se den.

Men vittighederne er altså blevet genbrugt nogle gange, efterhånden. Og det bliver ikke anderledes ved at, stort set, den samme handling flyttes til et andet museum. Men hyggeligt gensyn og farvel til de gamle venner. Især Robin Williams.

osj2507

Det er sørgeligt at skulle sige farvel, både til denne serie af film, men også til to gode skuespillere der optræder i den, Robin Williams og Mickey Rooney vil begge blive savnet. Denne film skulle efter sigende sætte prikken over i´et for serien, men måske den kan fortsætte sit live et nyt sted i verden med mange flere udstillinger og flere eventry. For nu er det dog nok et sidste farvel til Natural History Museum i New York og til karaktererne vi er kommet til at holde utroligt meget af.

Desværre er dette farvel ikke så godt som tidligere film eller som jeg havde håbet, det er en okay afslutning på serien, men den mangler noget opfindsomhed, jo vi besøger London og mange seværdigheder er taget med, men det bliver bare ikke så nyt, sjovt og spændende som tidligere.

Der er dog stadig underholdning, nogen gode karakterer - både nye og gamle, nye steder at udforske og ødelægge, men det bliver ikke helt nok. Underholdende, godt skuespil, fine karakterer, men gnisten af opfindsomhed, spontanitet, samt sjov og ballade daler langsomt.

laura

Ja, jeg kunne jo ikke komme ind og se den, for den var aflyst, og de havde ikke lige valgt at skrive det på hjemmesiden.

Jørgen

Den var sjov og god historie

Filmbuzz.dk - PMB

NIGHT AT THE MUSEUM: SECRET OF THE TOMB ER DET SIDSTE KAPITEL PÅ EN FILMSERIE SOM FORTSÆTTE LIDT FOR LÆNGE, HVIS DU SPØRGER MIG.

I Night at the Museum: Secret of the Tomb følger vi endnu engang sikkerhedsvagten Larry Daley (Ben Stiller) og hans venner de afdøde historiske personer Teddy Roosevelt (Robin Williams), Jedediah (Owen Wilson), Octavius (Steve Coogan), Ahkmenrah (Rami Malek), Attila the Hun (Patric Gallagher) og Sacajawea (Mizuo Peck). Larry er sammen med de andre nødt til, at rejse til London for, at finde ud af hvorfor the tablet of Ahkmenrah’ er ved, at miste sine krafter. Eftersom både Robin Williams (The Butler) og Michey Rooney (The Woods) døde før filmen havde fået premiere valgt filmselskabet 20th Century Fox, at diktere Night at the Museum: Secret of the Tomb til de førnævnte skuespillere. Det altid mærkeligt, at se en film hvori en eller flere skuespillere er døde i virkeligheden, og især en skuespiller som Williams, som har medvirket i mange af de film jeg så som barn.

Når man ikke er den rigtige målgruppe eller tilhænger af den forhenværende film Night at the Museum: Battle of the Smithsonian er det svært, at udpege noget godt om Night at the Museum: Secret of the Tomb. Filmen har fået lov, at fortsætte længere end den skulle ha’ gjort. Det har kun handlet om, at tjene så mange penge som muligt på en formular som har haft sin leve tid. Filmens instruktør Shawn Levy (Real Steel) har ikke valgt, at komme med noget nyt eller spændende i dette sidste kapitel af filmserien. Det er noget man, tydeligt ligger mærke til i løbet af filmen med de mange umorsomme scener og tisse joke. Det er derfor en glædelig nyhed, at legen er slut. Man kan så spørger sig selv, hvorfor skulle Levy ændrer på formularen, når man tænker på, at han tjente cirka 12.7 millioner / kr. 83.5 millioner på Night at the Museum: Battle of the Smithsonian. Jeg ville ønske, at jeg ikke sad med følelsen af, at det kun handlede om penge.
Den nye karakter som Ben Stiller (The Watch) spiller, er hverken morsom eller mærkværdigfuld og er helt sikkert en som børn nok skal grine over. Måske det derfor han blev introduceret, for det kan da ikke være for, at give en komedie film et ekstra komisk element?

Kan du godt lide de tidligere film og gerne vil sige farvel til franchisen, så tag ind og se Night at the Museum: Secret of the Tomb. Men hvis det er et spørgsmål om enten, at se denne film eller Jupiter Ascending er mit råd, at du ser Jupiter Ascending. Den er ikke særlig god, men er langt bedre end dette sidste kapitel. Den første Night of the Museum er stadig den bedste af de tre Night of the Museum film.

Tanja

En rigtig sjov film og en god afslutning på de andre :)

Bianca

Utrolig morsom, og en rigtig god afslutning på filmene! Et fint farvel til Robbie Williams!

Kassia Førby

Han lever i bedste velgående. Men Robin Williams er desværre død. Det er trist, men jeg håber så heller ikke, de laver flere film i denne serie, da jeg synes det ville være synd og svært at erstatte ham som Teddy Roosevelt.

Bianca

Kan kun være enig med dog! De har lavet et klogt valg at stoppe mens legen er god!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.