Cookie- og Privatlivspolitik

Nat på Museet

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.02.2007
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Night at the Museum
|

'Night at the Museum' er en action-komedie, hvis handling vækkes til live i nattetimerne. Den godhjertede dagdrømmer Larry Daley (Ben Stiller) føler, at han er bestemt til at udrette noget stort på trods af at uheldet ellers synes at ramme ham gang på gang.

Men at jobbet som nattevagt på det nationalhistoriske museum ville føre til 'noget stort' i bogstaveligste forstand havde Larry formodentlig aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig.

Mystiske begivenheder finder pludselig sted under en af Larrys nattevagter. Historiske skikkelser og væsener i form af bl.a. gladiatorer, cowboys og dinosaurer bliver levendegjort i nattens mulm og mørke.

Inden Larry har set sig om udspiller der sig et væld af kampe i museets mørke gange, og den eneste han kan søge hjælp hos i håbet om at stoppe urolighederne og redde museet er Præsident Roosevelt (Robin Williams).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (59 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Godt lavet og sjov sammentidig

Nikolaj

Og har også sine humoristiske øjeblikke. Men i længden bliver den en lille smule kedelig.

Jacob

Hvilke mærkværdige og utrolige ting kan ikke ske når museet i Amerikas mest fantastiske by på magisk vis vækkes til live? Det er netop hvad der hænder for Larry Daley, som tror han omsider har gjort lykken som almindelig nattevagt, for at få en hverdag med sin søn. Der er garanti for at store og små vil elske den her film.

Lars Michael

den er flot lavet,den holder næsten hele vejen ,jeg er skuffet over slutning den holder så ikke

Jeff

Childish fun from Stiller and Co. I enjoyed it.

S. Rico

God idé og godt lavet. Og en lang række super gode karakterer - især Owen Wilson. Men den sidste halve time begyndte jeg at kede mig.

Wayne

Men Jumanjii er bedre.

Dog masser af sjove sekvenser, og god humor.

Nogenuser/12232

det er sjovt af tænke på af det kunne ske hver aften. og

von d´Ofpond

en rigtig god film med og om godt legetøj i god fantasi og velanbragt humor - min datter og jeg havde en rigtig god filmoplevelse :-)

Vi håber der kommer en 2'er !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.