Min søsters børn i Afrika

Censur Alle
31. Jan 2013
85 min
SF Film
Min søsters børn i Afrika
Billede
(© SF Film)
Billede
(© SF Film)
6.0 / 6
Brugere (1)
2.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I den nye film om 'Min søsters børn' insisterer ungerne på at tage til Afrika og udføre velgørenhedsarbejde til gavn for truede dyr.

Onkel Erik er dog ikke tryg ved tanken om mødet med de vilde dyr, men han bøjer sig og rejser med for at gøre en forskel.

I Afrika bor de på en farm, der både er et dyrehospital og et fint hotel, og her møder de til deres store overraskelse fru Flinth.

Sammen tager de på telttur, men idyllen bliver hurtigt brudt, da fru Flinth pludselig bliver bortført af krybskytter, der stjæler horn og stødtænder i området. Nu starter en hæsblæsende jagt på den afrikanske savanne for at redde fru Flinth.

'Min søsters børn i Afrika' har "hjælp de truede dyrearter" som altoverskyggende tema, og for tredje gang optræder Peter Mygind i rollen som den kluntede onkel og professor i børnepsykologi, Erik Lund.

Filmen er den tiende i rækken, der begyndte tilbage i 1966 med Axel Strøbye som Onkel Erik. Siden har Peter Gantzler spillet rollen i tre film mellem 2001 og 2004, og da filmserien blev genoptaget i 2010, var det Peter Myginds tur til at forsøge at holde styr på søsterens børn.

'Min søsters børn i Afrika' er instrueret af Martin Miehe-Renard, der også stod bag de to foregående film i serien.

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: