Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Mysteriet om Hr. Link

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning. Der er en række scener med voldsomt indhold: En mand sluges af et uhyre. Personer i et værtshus slås. Mennesker er i skudduel på en togstation. Personer kæmper med en økse i et skib på oprørt hav. Flere mennesker er i den yderste fare for at falde i en afgrund fra en sammenstyrtende bro. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet og udspiller sig i et animeret univers fjernt dagligdagen, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
30.05.2019
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Missing Link
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale, Babybio - dansk tale
|

Stop-motionfilmen 'Mysteriet om Hr. Link' følger en engelsk opdagelsesrejsende, Sir Lionel Frost, der møder en afskyelig snemand og må nu eskortere ham til sine Yeti-artsfæller i Himalaya.

Frost opfatter sig selv som en af verdens førende efterforskere af myter og monstre, hvorfor han bør være den perfekte mand til opgaven.

Hans kollegaer er dog imidlertid ikke enige i den antagelse, hvorfor Frost og hans opgave også er et forsøg på at overbevise dem om eksistensen af netop det legendariske væsen. Han håber herved også at kunne overbevise sine skeptiske arbejdsfæller.

'Mysteriet om Hr. Link' er skrevet og instrueret af manden bag den overnaturlige animationsfilm ParaNorman samt arbejdet på både Coraline, Corpse Bride og Kubo - Den modige samurai.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.1
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Historien er også medrivende, særligt i starten, dog mister den nerve og bid over tid. Men sjældent har jeg dog moret mig så kosteligt over en indledende scene som i 'Mysteriet om Hr. Link'. Den er hele billetten værd." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "'Mysteriet om Hr. Link' er en visuel triumf med skarpe taktile detaljer, der synes organisk forbundet til de fysiske kulisser i Victoria-tidens London, nybyggernes vilde vesten, Indiens jungle og Himalayas bjerge." (Joakim Grundahl)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.