Cookie- og Privatlivspolitik

Mysteriet om Hr. Link

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning. Der er en række scener med voldsomt indhold: En mand sluges af et uhyre. Personer i et værtshus slås. Mennesker er i skudduel på en togstation. Personer kæmper med en økse i et skib på oprørt hav. Flere mennesker er i den yderste fare for at falde i en afgrund fra en sammenstyrtende bro. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet og udspiller sig i et animeret univers fjernt dagligdagen, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
30.05.2019
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Missing Link
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale, Babybio - dansk tale
|

Stop-motionfilmen 'Mysteriet om Hr. Link' følger en engelsk opdagelsesrejsende, Sir Lionel Frost, der møder en afskyelig snemand og må nu eskortere ham til sine Yeti-artsfæller i Himalaya.

Frost opfatter sig selv som en af verdens førende efterforskere af myter og monstre, hvorfor han bør være den perfekte mand til opgaven.

Hans kollegaer er dog imidlertid ikke enige i den antagelse, hvorfor Frost og hans opgave også er et forsøg på at overbevise dem om eksistensen af netop det legendariske væsen. Han håber herved også at kunne overbevise sine skeptiske arbejdsfæller.

'Mysteriet om Hr. Link' er skrevet og instrueret af manden bag den overnaturlige animationsfilm ParaNorman samt arbejdet på både Coraline, Corpse Bride og Kubo - Den modige samurai.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.3
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Historien er også medrivende, særligt i starten, dog mister den nerve og bid over tid. Men sjældent har jeg dog moret mig så kosteligt over en indledende scene som i 'Mysteriet om Hr. Link'. Den er hele billetten værd." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "'Mysteriet om Hr. Link' er en visuel triumf med skarpe taktile detaljer, der synes organisk forbundet til de fysiske kulisser i Victoria-tidens London, nybyggernes vilde vesten, Indiens jungle og Himalayas bjerge." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er mig en gåde, hvordan en så banal film kan vinde en Golden Globe for bedste animationsfilm. Ja, ok, animationen er da flot og har en original finish. Men de to hovedkarakterer (Sir Frost og Mr. Link) er for mig at se en fiasko. De er grimt animeret forstået på den måde, at man ikke har lyst til at se på dem. Kemien mellem dem fungerer ikke. Især er Hugh Jackman et uheldigt valg som voice til Frost. Han har slet ingen karisma. Humoren er plat og føles utidssvarende. Og historien er forudsigelig og banal.

Som det fremgår, var jeg temmelig irriteret på filmen. Men det er ikke kun skidt. Filmen er ikke decideret dårlig, hvorfor jeg godt kan slæbe den op på en lille 3'er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.