Cookie- og Privatlivspolitik

My Super Ex-Girlfriend

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
06.10.2006
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
My Super Ex-Girlfriend
|

Matt Saunders (Luke Wilson) er en rigtig flot og charmerende fyr, men han har alligevel svært ved at finde en kæreste.

Lige indtil han møder Jenny Johnson (Uma Thurman), en attraktiv men smule excentrisk pige, der helt bogstavelig talt ikke er som alle andre.

Matt føler sig som verdens heldigste mand, da han finder ud af, at Jenny faktisk er en superheltinde. Deres sexliv når helt nye højder, og de har det fantastisk sammen. Men det er kun lige indtil Matt opdager Jennys mere neurotiske sider og derfor slår op med hende...

G-Girl (som hendes alter ego hedder) slipper nye sider løs af sig selv i kampen for at gøre Matts liv til et levende helvede. For man slår ikke sådan lige op med en superheltinde.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
2.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er ikke en superhelte film i samme genre som eksempelvis Hancock. Hancock er en ´"klassisk" superhelte film, der indeholder en god portion humor. Men My Super Ex-Girlfriend er i en helt anden genre - nemlig en romantisk komedie, hvor den kvindelige hovedrolle "tilfældigvis" har superkræfter.

Jeg synes det er en mega sjov romantisk komedie. Jeg var eksempelvis helt færdig, da Uma på et tidspunkt smider en levende kæmpe hvid haj ind i Luke Wilsons lejlighed. Det medførte en hel del panik... :-)

Luke Wilson er i øvrigt helt rigtig til denne type rolle. Han har den samme charmerende accent som sin berømte storebor (Owen Wilson) og noget af det samme "blød mand" look som Chevy Chase.

Wayne

men heller ikke den værste. Dumt at slå op med kæresten, når hun har superkræfter, dumt.

Nicolai

Filmen er mere en joke, end den på nogen måde er klar over. Derfor kan man næsten forfalde til et grin, men så alligevel ikke, for alt ved denne film er bare for plat og ligegyldigt. Det er synd, at den amerikanske filmindustri aldrig bliver klogere

Nadineuser/13852

wannabe vi laver en superhelte film for kvinder om jalousi og tjener penge. Den er kedelig der ingen virkelig handling andet en den hævn artigt kvinde som er en urealistisk superhelt så heller catwoman

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.