Cookie- og Privatlivspolitik

Mugge & vejfesten

Tilladt for alle
Filmen er en animationsfilm med en let grundstemning. Den indeholder dog scener med ulykker, uheld og slåskampe og scener, hvor personerne er kede af det og græder. I en scene fx bliver en statue skudt i stumper og stykker og et træ falder efterfølgende ned over en kvinde. I en anden scene kommer mange mennesker op at slås ved en gadefest. Da scenerne indgår i en humoristisk sammenhæng, og ingen personer kommer til skade, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn og unge.

Se mere på medierådet.dk
26.09.2019
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mugge & vejfesten
|
Versioner: se alle
2D, 2D (m/ danske undertekster), Babybio, Særvisning
|

Den danske animationsfilm 'Mugge & vejfesten' er den første spillefilm fra satire-duoen Wulffmorgenthaler.

Filmen handler om drengen Mugge, hvis lykkelige tilværelse stopper brat, da hans forældre skal skilles. Moderen er nemlig faldet for crossfit-træneren Pierre og efterlader derfor Mugge med hans lamslåede far.

Mugge har nu kun én mission: Han vil bringe sin mor og far sammen igen - og det skal ske ved den årlige vejfest. Men så bliver festen aflyst!

Bag filmen står Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, der som Wulffmorgenthaler er kendt for deres internet-striber og tv-satire. De er således skaberne bag bl.a. den rapkæftede flodhest Dolph og serien 'Pandaerne'.

'Mugge og vejfesten' byder på mere af duoens velkendte, grove humor, dog fortalt i børnehøjde, så hele familien kan være med. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (240 votes)
3.7
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Det er meget af tiden ret skægt, og Wulffmorgenthalers univers er herligt gakket, men der er også så mange jokes, der falder så tæt, at en hel del af dem uvægerligt rammer forbi." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "... først og fremmest er 'Mugge og vejfesten' både begavet og buldrende underholdning, der giver lattermusklerne motion og varmer hjertet. Ja, det er lige før, man får lyst til at arrangere en vejfest." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Den gakkede humor, de vilde gags og den skarpe satire folder sig originalt ud i fri og løssluppen leg, men universet, de gør det i, føles paradoksalt nok alt for meget som værende til låns." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Patrickuser/688719

Det var noget af det værste jeg har set i år.

janeuser/345665

En ommer? Nej tak!

Peter

Sjov og for hele familien.

Lars

Sjov og underholdende film med en relevant historie! Havde mine børn på 3, 6 og 11 år med inde og se den. Jeg vil stærkt anbefale den, hvis man gerne vil have det sjovt.

Larsuser/470687

Meget få underholdende scener. Og 9 ud af 10 jokes falder til jorden. En skuffende omgang.

Filminist

Mine børn og jeg grinede hele filmen igennem...

John

Det er til dato den kedeligste og mest ligegyldige animationsfilm jeg har været vidne til. Én helt igennem uinteressant historie som oveni købet på ingen måde er morsom. Det virker slet ikke til at man er gået helhjertet ind i projektet og derfor slet ikke når hverken Ternet Ninja ell. Terkel i knibe til sokkeholderne hvor det netop mærkes hvor meget dette har af betydning. Det må være det man på godt gammel dansk kalder for én ommer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.