Cookie- og Privatlivspolitik

Mr. & Mrs. Smith

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.06.2005
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mr. & Mrs. Smith
|

John og Jane Smith er til parterapi for at tale deres ægteskabelige krise igennem. Tilsyneladende er de et helt ordinært soveby-ægtepar, hvis samliv efter 5 årer sygnet hen til at blive et helt ordinært, kedeligt soveby-ægteskab.

Men de skjuler hver især noget for hinanden: Mr. & Mrs. Smith er begge højt betalte, særdeles effektive lejemordere – og de arbejder for konkurrerende organisationer!

Da de hyres til at likvidere hinanden, går sandheden op for dem begge – og så har vi balladen! Det udvikler sig til forrygende – og sexet – action, da de sætter deres fantastiske færdigheder op mod hinanden – og dermed deres ægteskab på den ultimative prøve!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (79 votes)
4.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Action i top form. Elsker scenen med Pitt og Jolie, hvor de er i huset, og de (mildestalt), massakrer huset, og derefter flygter. Filmen var en positiv overraskelse, og jeg kan kun anbefale den.

Nikolaj

Den har en okay sjov humor, Men selve handlingen er enlig ret åndsvag.

Lars Michael

Da den kom ud tænke man den skal man bare se , men hold da op hvor er den mega dårlig.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

Gets going after a bit of a dull start. Enjoyable.

Wayne

Kommedie i et højt tempo - måske ikke særlig troværdig, men ganske underholdende.

S. Rico

Man kan ikke komme uden om, at en actionfilm med Brad Pitt og Angellina Jolie bare må ses. Men hold da op hvor den skuffer.

Teknisk set er den ganske godt lavet, men historien fanger ikke - hvilket bl.a. hænger sammen med at der pudsigt nok mangler gnist i skuespillet mellem de to turtelduer.

Muggauser/8186

Fed fed fed film! Den er bare fulstændig gennemført! Fedt lavet og mega godt spillet af Brad Pitt og gudinden Angelina Jolie. Selvfølgelig er de uovervindelige og sejre til sidst, men det er lige meget. De er jo vold seje anyway. Den kan jeg se hundrede vis af gange. Fed scene, da de bare pløkker hinanden i det samme hus. Fede detaljer og små nips. SE DEN!!

mikkel knudsen

en film som skal ses.det er en fed fed
og mrs smith er også uden efter sin mand som der var
ved at slå henden ihjel.også bilver de to organisationer at slå sag
samme og dræbe mr og mrs smith fordi de er gift......og der er godt
med action i filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.