Cookie- og Privatlivspolitik

Missing

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en spændingspræget stemning, og den indeholder flere scener med voldsomt indhold, bl.a. et par der overfaldes og bortføres på gaden, fundet af et lig, og personer, der bliver skudt eller stukket ned. Imidlertid er det voldsomme ikke blodigt udpenslet, og det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
23.02.2023
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Missing
|

Filmen 'Missing' er en amerikansk thriller, hvor handlingen udspiller sig over en computerskærm.

Storm Reid, der måske er mest kendt fra sin rolle i hitserien 'Euphoria', spiller June, der leder efter sin mor, efter at hun er forsvundet på en ferie i Colombia med sin kæreste.

Filmen er en slags opfølger til anmelderroste Searching, hvori Star Trek-skuespilleren John Cho spiller en far, der forsøger at finde sin 16-årige datter ved at lede efter spor på hendes computer.

Spillefilmsdebutanterne Nicholas D. Johnson og Will Merrick indtager instruktørstolene, mens filmens historie bygger på en ide af Aneesh Chaganty, som både skrev og instruerede 'Searching'.

Selvom de to film læner sig op af hinanden i deres fortælleform, kan filmene godt ses uafhængigt af hinanden, da man ikke følger samme karakterer og handlingsforløb. 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4.4
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "'Missing' er en nervepirrende fornøjelse, der puster nyt liv i filmlandskabet." (Kjartan Hansen)

  • Jyllands-Posten

    "Kan man lave en spændende film, hvor alle billeder på filmlærredet stammer fra digitale medier? Svaret er et rungende "ja" efter 'Missing', der får os til at leve begrænsningen i billederne på grund af sin spænding og mange overraskelser." (Jacob Wendt Jensen)

  • Soundvenue

    "Skærmgimmicken virker end tand forældet, men 'Missing' er mindst lige så velfortalt som sin forgænger, 'Searching'." (Ebbe Sidenius)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.