Cookie- og Privatlivspolitik

Star Trek

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.05.2009
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Trek
|

'Star Trek' er begyndelsen på et nyt eventyr.

Filmen er historien om et ungt, uprøvet mandskab og deres første møde med det mest avancerede rumskib, der nogensinde er bygget, U.S.S. Enterprise.

En actionfyldt rejse venter de nye rekrutter, der tager kampen op mod et ondt væsen, hvis hævnplaner truer hele menneskeheden.

Galaksens skæbne ligger i hænderne på to bitre rivaler - James Kirk (Chris Pine), en småkriminel knægt fra Iowa, og Spock (Zachary Quinto), der er opvokset i et logikbaseret samfund, som afviser alle former for følelser.

Temperament tørner sammen med kølig fornuft, da Kirk og Spock må arbejde sammen for at få mandskabet sikkert igennem de ubeskrivelige farer, der venter dem.

J.J. Abrams, manden bag tv-serien 'Lost', har med 'Star Trek' skabt en helt ny måde at opleve det klassiske science-fiction univers på.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1917 votes)
4.8
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en kvik og klædelig foryngelseskur, nu afdøde Gene Roddenberrys planetariske univers har gennemgået, og man underholdes flot." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Star Trek er ikke alene forårets bedste rumeventyr. Det er én af genrens bedste film – nogensinde." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Der er bestemt ikke tale om raketvidenskab, men glimrende underholdning for både nørder og nytilkomne, der, selv om der ryger en planet eller to undervejs, har en lys tro på fremtiden." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Abrams og hans manusforfattere Roberto Orci og Alex Kurtzman er ikke lammet af seriens kanoniserede status, og med ungdommelig energi og en relativt stor grad af kunstnerisk frihed ... får de flot teleporteret 'Star Trek' ud af Kennedytidens fremtidsoptimisme og ind i det 21. århundredes tilsvarende løfterige Obamaæra." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Man kan vel godt begynde at glæde sig til at se den kommende Star Wars film, især efter JJ Abrams har vist sit hver med sine imponerende effekter i de to Star Trek film.

Men super imponeret er jeg nu ikke over handlingen, jeg synes bestemt, at den er underholdende, og har nogle rimelige interessante scener, men selve handlingen er lidt tynd. Skurken er kedelig, han bliver vist enkelte gange i filmen, dog uden man når overhovedet at komme ind på ham. Handlinger er også meget tynd, og det er som om man springer alt for hurtigt i den. Altså primært for gode til onde stunder, og fra karakter til karakter. Leonard McCoy så man lidt til i starten, men så lige pludselig er karakteren stort set ikke med, og det er nærmest som om at Scotty skal afløse ham, uden man rigtigt kommer ind på huden af dem begge. Der er også andre karakterer, som jeg gerne ville have set lidt mere af, men det kommer jo nok.

HeleneColor

Star Trek er simpel et mesterværk af ude-i-rummet film, jeg har set! - Udover Guardians of the Galaxy self ;-)

Filmen er mesterligt lavet og der er underholdning på fuld drøn. Et perfekt cast og en spændende historie i vente, så.. få nu set Star Trek!

Emil

Virkelig god film. Jeg havde ikke forventet den til at blive så god, jeg har aldrig set tv serien eller de gamle film. Så efter den her film er jeg blevet en Star Trek fan, skurken trækker en stjerne ned, han er ikke en særlig god skurk, hans design ser virkelig kedeligt ud. Men de flotte effekter og fede action scener ser fedt ud.

Anonymuser/0

Fremragende idéer, fed action, godt skuespil. JJ Abrams vil forhåbentlig gøre det mindst lige så godt med Star Wars.

S. Rico

Star Trek har aldrig før set så fantastisk flot ud. De visuelle detaljer er af en anden verden. Filmen er en rutchebanetur i fede effekter, action og seje inside jokes og referencer. Der er virklig mange lækkerier for Star Trek fans. Og alle de unge versioner af de velkendte besætningsmedlemmer gør det aldeles glimrende. Jeg er generelt vild med tidsrejser, men historien i denne film kunne godt have været bedre. Og der kunne også godt have været lidt mindre action og lidt mere karakterudvikling.

Bond

det er hel klart en fed film da den ikke behøver
yderlig kendskab til serien. Det nye hold er
godt og det må siges at Enterprise letter
igen

fed film

Frank

Fremragende Science Fiction Action Adventure

Jeff

On the one hand I’m glad they set this in an alternate time line, but on the other hand I think I would have liked to see “our” Kirk. Pine and Quinto are excellent as Kirk and Spock. Long may they continue.

Wayne

Han formår at gøre Star Trek spændende, og ikke mindst action præget. Ser frem til en 2 er.

Nanse

Yay Star Trek, endnu et J.J. Abrams mesterværk! Selvom jeg aldrig har set serien eller noget andet om Star Trek for den sags skyld, så er den rigtig god at starte på for man får at vide hvordan det alt sammen startede, det var jeg lidt nervøs for at man ikke ville, for så tror jeg ikke jeg ville have kunne følge med..Men det kunne jeg, og den er fantastisk!
Spillet mellem alle skuespillerne er rigtig godt, hvilket betyder meget..det gør det ihvertfald for mig!!xD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.