Cookie- og Privatlivspolitik

Star Trek

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.05.2009
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Trek
|

'Star Trek' er begyndelsen på et nyt eventyr.

Filmen er historien om et ungt, uprøvet mandskab og deres første møde med det mest avancerede rumskib, der nogensinde er bygget, U.S.S. Enterprise.

En actionfyldt rejse venter de nye rekrutter, der tager kampen op mod et ondt væsen, hvis hævnplaner truer hele menneskeheden.

Galaksens skæbne ligger i hænderne på to bitre rivaler - James Kirk (Chris Pine), en småkriminel knægt fra Iowa, og Spock (Zachary Quinto), der er opvokset i et logikbaseret samfund, som afviser alle former for følelser.

Temperament tørner sammen med kølig fornuft, da Kirk og Spock må arbejde sammen for at få mandskabet sikkert igennem de ubeskrivelige farer, der venter dem.

J.J. Abrams, manden bag tv-serien 'Lost', har med 'Star Trek' skabt en helt ny måde at opleve det klassiske science-fiction univers på.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1917 votes)
4.8
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en kvik og klædelig foryngelseskur, nu afdøde Gene Roddenberrys planetariske univers har gennemgået, og man underholdes flot." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Star Trek er ikke alene forårets bedste rumeventyr. Det er én af genrens bedste film – nogensinde." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Der er bestemt ikke tale om raketvidenskab, men glimrende underholdning for både nørder og nytilkomne, der, selv om der ryger en planet eller to undervejs, har en lys tro på fremtiden." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Abrams og hans manusforfattere Roberto Orci og Alex Kurtzman er ikke lammet af seriens kanoniserede status, og med ungdommelig energi og en relativt stor grad af kunstnerisk frihed ... får de flot teleporteret 'Star Trek' ud af Kennedytidens fremtidsoptimisme og ind i det 21. århundredes tilsvarende løfterige Obamaæra." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Man kan vel godt begynde at glæde sig til at se den kommende Star Wars film, især efter JJ Abrams har vist sit hver med sine imponerende effekter i de to Star Trek film.

Men super imponeret er jeg nu ikke over handlingen, jeg synes bestemt, at den er underholdende, og har nogle rimelige interessante scener, men selve handlingen er lidt tynd. Skurken er kedelig, han bliver vist enkelte gange i filmen, dog uden man når overhovedet at komme ind på ham. Handlinger er også meget tynd, og det er som om man springer alt for hurtigt i den. Altså primært for gode til onde stunder, og fra karakter til karakter. Leonard McCoy så man lidt til i starten, men så lige pludselig er karakteren stort set ikke med, og det er nærmest som om at Scotty skal afløse ham, uden man rigtigt kommer ind på huden af dem begge. Der er også andre karakterer, som jeg gerne ville have set lidt mere af, men det kommer jo nok.

HeleneColor

Star Trek er simpel et mesterværk af ude-i-rummet film, jeg har set! - Udover Guardians of the Galaxy self ;-)

Filmen er mesterligt lavet og der er underholdning på fuld drøn. Et perfekt cast og en spændende historie i vente, så.. få nu set Star Trek!

Emil

Virkelig god film. Jeg havde ikke forventet den til at blive så god, jeg har aldrig set tv serien eller de gamle film. Så efter den her film er jeg blevet en Star Trek fan, skurken trækker en stjerne ned, han er ikke en særlig god skurk, hans design ser virkelig kedeligt ud. Men de flotte effekter og fede action scener ser fedt ud.

Anonymuser/0

Fremragende idéer, fed action, godt skuespil. JJ Abrams vil forhåbentlig gøre det mindst lige så godt med Star Wars.

Star

God sci ficion film

S. Rico

Star Trek har aldrig før set så fantastisk flot ud. De visuelle detaljer er af en anden verden. Filmen er en rutchebanetur i fede effekter, action og seje inside jokes og referencer. Der er virklig mange lækkerier for Star Trek fans. Og alle de unge versioner af de velkendte besætningsmedlemmer gør det aldeles glimrende. Jeg er generelt vild med tidsrejser, men historien i denne film kunne godt have været bedre. Og der kunne også godt have været lidt mindre action og lidt mere karakterudvikling.

Silden

Selvom jeg har holdt meget af den originale serie må jeg indrømme at dette nok er den bedste Star Trek til dags dato. Den ting der sørger for at filmen ikke får den sjette stjerne er skurken. Romulaneren Nero er bare ikke særligt frygtindgydende, selvom han heller ikke er decideret dårlig. På trods af det er Spock og Kirk glimrende ligesom resten af holdet.

Bond

det er hel klart en fed film da den ikke behøver
yderlig kendskab til serien. Det nye hold er
godt og det må siges at Enterprise letter
igen

fed film

The Other Account

Altså, (jeg tror det er bedst hvis jeg starter med at understrege) at J.J. Abrmas version af ’Star Trek’ nok vil fornærme fans af ’The Old School’. Men samtidigt er der dog heller ingen tvivl om, at den vil starte en ny fanbase, for det er en vellykket reboot, på det gamle forsæts præmisser! Så er man dreng/pige, med stor interesse inden for sci-fi film, eller er man nybegynder enten indenfor universet, eller inden for sci-fi genren, så vil man garanteret syndtes godt om ’Star Trek’. Det er som en film der visuelt hylder sci-fi genren, og indholdsmæssigt, prøver på at hylde Roddenberrys version! Det er dog også en fin trøst til dem der i øjeblikket brokker sig over, hvor få science fiction film, vi får i nutiden, men mon ikke flere ideer kommer til live en gang i den nærmeste fremtid? Jeg syndtes faktisk også at det er et ganske overmåde velvalgte hold af skuespillere, og jeg blev især imponeret over Chris Pine – jeg til at begynde med, bare ikke kunne se for mig, ville overraske i en sci-fi film!
Altså, hvis jeg var en decideret og kæmpe sci-fi fan, så ville jeg sikkert elske J.J. Abrams glimrende genoprindelse af ’Star Trek’ universet, for filmen er fed, flot og fascinerende at se, historien er fornuftigt udtænkt, og stemningen ligger på et passende niveau fra start til slut! Desværre er jeg bare en filmentusiast der endnu ikke har fundet sin(e) ”All Time Favourit” genre. Men det er en science fiction film, der er gedigen god hele vejen igennem, og som ikke vil skade nogle, hvis man tog den i brug!

Frank

Fremragende Science Fiction Action Adventure

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.