Cookie- og Privatlivspolitik

Miss Osaka

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en let spændingspræget og mystisk grundstemning. Der er enkelte og kortvarige dramatiske scener, der viser liget af en druknet person, en bil der forulykker og voksne i følelsesmæssig affekt. Desuden en kortvarig og ikke-udpenslet sexscene. Da filmens fortælletempo er roligt, og da det meste af handlingen ellers foregår i dialog, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.09.2021
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Miss Osaka
|
Versioner: se alle
2D, 2D (m/ danske undertekster), English subtitles
|
Billetter
Miss Osaka plakat

Det danske drama 'Miss Osaka' handler om den 24-årige Ines, der er kørt fast i en kedelig tilværelse og drømmer om at slippe fri.

Ines har et utroligt lavt selvværd, så da hun under en rejse i Norge med sin kæreste tilfældigt møder den forførende, japanske Maria, bliver Ines med det samme bjergtaget af den fremmedes selvsikkerhed.

Mødet ender fatalt ude i vinterlandets barske ødemarker, men dette betyder blot en ny begyndelse for Ines, der smider alt fra sig og snart befinder sig under et nyt navn i en fjern og fremmed by: Osaka.

Udstyret med et visitkort med navnet på en natklub bliver Ines ført dybt ind i en labyrintisk parallelverden.

I hovedrollen ses det danske stjernefrø Victoria Carmen Sonne, der i de seneste år har medvirket i prisbelønnede film som Holiday og Vinterbrødre. Rollen som Ines' kæreste spilles af Mikkel Boe Følsgaard, der bl.a. er kendt fra En kongelig affære og Under sandet.

'Miss Osaka' er det første dansk-norsk-japanske filmsamarbejde nogensinde, og på rollelisten er også Mirai Moriyama, hvis stjernestatus i Japan er lig Mads Mikkelsens herhjemme.

Instruktøren Daniel Dencik har tidligere lavet filmene Ekspeditionen til verdens ende og Guldkysten.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (74 votes)
4.6
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "... filmen drager, og man bliver hængende, fordi man også kommer dybt ind i den japanske natklubverden og lærer noget om en fremmedartet kultur." (Michael Solgaard)

 • Filmland P1

  "'Miss Osaka' er netop sig selv. Den forsøger ikke at gøre sig smart og lækker med coole replikker eller lækre billeder. Det er skide interessant. Det er vildt anderledes ved en film. Det sagde mig tilfældigvis ikke noget. Men det kan sagtens sige dig rigtig meget." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "Når den alligevel imponerer, er det på grund af filmfotografens evne til at fremmane to separate og særprægede verdener og Victoria Carmen Sonnes evne til at gøre turen rundt i disse verdener interessant at se på." (Lone Nikolajsen)

 • Jyllands-Posten

  "... står stærkest i Aske Alexander Foss' smukke billeder og i metaforikken mellem identitetsmæssig og geografisk transit. Men Ines, som Sonne spiller med vanligt overskud, og hendes udvikling skildres forsimplet, så hendes stræben efter at komme ud over sig selv ender med at virke banal." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Miss Osaka’ er på mange måder en film, jeg godt kan lide - og godt kan lide bliver lavet. En egensindig og gådefuld fortælling om usikre drømme, ydende og famlende identitet og ikke mindst fatale fristelser. Instrueret af en filmmand, hvor det kan ses, Dencik også er forfatter." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "Victoria Carmen Sonne glimrer med sin blanding af vaghed og beslutsomhed i Daniel Denciks forførende drama om en ung kvindes identitetstyveri i Japan." (Freja Dam)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.