Cookie- og Privatlivspolitik

Miss Bala

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionfyldt og anspændt grundstemning. Den indeholder en række scener med skyderier, likvideringer, eksplosioner og en massiv politiaktion. I en scene ses et masseskyderi på et diskotek, hvor folk bliver dræbt og andre flygter væk i panik. I flere scener bliver hovedkarakteren bortført og truet på livet af bevæbnede mænd. I en anden scene bliver en person likvideret, hvorefter hovedkarakteren kommer i voldsom følelsesmæssig affekt. I en tredje scene ses en person blive beskudt flere gange og bløde fra maven. Skudscenerne er imidlertid ikke udpenslede og der klippes væk fra likvideringen. Endvidere er hovedkarakteren handlekraftig og hun og hendes nærmeste kommer ikke til skade. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.05.2019
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Miss Bala
|

Action-thrilleren 'Miss Bala' er en genindspilning af filmen med samme navn fra 2011 om en skønhedsdronning, der efter hun har vidnet et mord, skal arbejde for en kriminel gangster.

Gloria rejser fra L.A. for at besøge sin bedste veninde i Tijuana i Mexico, hvor hun møder lederen af et spirende narkokartel, Lino, og modvilligt kommer til at spille en central rolle i en narkokrig.

Da Glorias veninde forsvinder, er Lino hendes eneste håb, men han beder om en tjeneste til gengæld.

Uheldigvis involverer tjenesten – uden hendes viden - Glorias deltagelse i den brutale sprængning af et DEA safehouse, og efter et råt forhør ender Gloria med at stå imellem Linos kartel og narkopolitiet. 

Efterhånden som Gloria finder uventede evner til at handle rationelt i ekstreme situationer, udvikler den helt almindelige kvinde sig til en heroiske og ekstraordinær overlever i en krig med meget udviskede grænser

'Miss Bala' er instrueret af Catherine Hardwicke, som tidligere står bag Twilight, og har Gina Rodriguez i hovedrollen som det smukke vidne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.4
2.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Til slut efterlades publikum med en bitter smag af forloren girl power og et spørgsmål om, hvorfor 'Miss Bala' skulle genindspilles." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Hardwicke finder en nogenlunde fornuftig grad af spænding mellem realistisk narkogangsterdrama, action og glamour, men mere end ordinær er filmen aldrig." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Gina Rodriguez spiller titelrollen udmærket, men filmen er ikke helt vellykket, hverken som eksplosivt genrestykke eller som kønspolitisk statement." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.