Cookie- og Privatlivspolitik

Men in Black (1997)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Men in Black
|

'Men in Black' følger agenterne K og J, der arbejder for en tophemmelig organisation, som har til opgave at overvåge alle rumvæseners aktiviteter på Jorden.

De to sortklædte mænd havner midt i et livsfarligt plot, der er udtænkt af en intergalaktisk terrorist, som er ankommet til Jorden for at snigmyrde to ambassadører fra modstødende galakser.

K og J's opgave går ganske enkelt ud på at fange rumskurken og forhindre verdens undergang. Og det burde være venstrehåndsarbejde for de to mænd i sort.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (47 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

"Men in black" leverer et godt grin og et lidt skørt syn på hele alienfilm-genren. Will Smith gør det rigtig godt som den karismatiske og sarkastiske jakkesætsbærende agent. Rollen passer ham virkelig godt, og han går fremragende i spænd med den mere alvorlige Tommy Lee Jones.

"Men in black" er rigtig godt underholdning og er ved at være lidt af en 90'er klassiker!

CINEMANDRUP

Et soundtrack af prinsen ham selv - Fresh Prince of Bel Air - var med til kickstarte denne film som et meget frisk pust til sci-fi genren og sorte habitter fik et boost i efterspørgslen i landets tøjbutikker. Men In Black ramte biografen i barndommens år og jeg vidste blot ,at jeg var spændt til bristepunktet.

Filmen om den top hemmelige organisation, der beskytter os fra det ukendte og holder os uvidende blev et kæmpe hit , da det var nyt og en veltrængt opfriskning af sci-fi genren. Instruktør Barry Sonnefeld og producer Steven Spielberg gjorde et velgennemtænkt og godt udført stykke samarbejde og det er fortsat den bedste film af de tre stk. det har givet indtil nu – syntes jeg. Historien var medrivende og jeg sad på kanten af sædet i total ekstase over den mystiske organisation, som virkede nærmest hypnotisk på mig.

Jeg var blæst omkuld af de ekstraordinære flotte effekter filmen rummede med alt lige fra dukker til CGI og jeg fornemmede hurtigt, at der var lagt tid og omhu i detaljerne. Når en film får mig til at stille spørgsmålstegn ved brug af CGI om hvordan de mon gjorde det, så har de gjort det godt. Taget i betragtning af filmen er tilbage fra 1997 kan jeg til den dag i dag fortsat beundre og nyde denne film for sin stil, stemning, action og glimrende karakterer, som efterlader et stort indtryk.

Castet til filmen er intet mindre end thumbs up. Tommy Lee Jones – den meget rolige, tavse og dog hårde figur sammen med Will Smith – den sjove, kække, charmerende og rap-i-replikken-mand – er et godt sammensat team og samspillet er i sit es i dette første skud på stammen i Men In Black.

Jeg elsker fortsat denne film til den dag i dag og kan stadig huske fornemmelsen fra biografen, når jeg smider den i dvd afspilleren. Den fanger mig ligeså meget nu som den gjorde for så mange år siden. Jeg kan kun anbefale denne klassiker til alle og specielt dem der kan lide en smule mystik sammen med Sci-fi genren er vel underholdt. Nyd den, nyd effekterne for sin tid, der stadig sparker røv og nyd især en ny og anderledes historie.

Star

Sjov film og lidt acion film og søfelige Will smith

Frank

God film

Wayne

cool action/scifi komedie om de hemmelige agenter der rydder op efter alle de aliens, der omgiver os.

mikkel knudsen

den er meget god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.