Cookie- og Privatlivspolitik

Maps to the Stars

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk grundstemning. Den indeholder en række angstprægede scener, hvor mennesker ser og taler med afdøde personer der hjemsøger dem. I en meget blodig scene slås en kvinde ihjel med en tung genstand. I en anden scene tæver en far løs på sin datter. I endnu en scene skubbes et brændende menneske i en pool. Det vurderes at scener som disse vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
26.03.2015
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maps to the Stars
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'Maps to the Stars' lever familien Weiss det søde liv i Hollywood. Faren er blevet rig på selvhjælpsbøger, moren håndterer en succesfuld skuespillerkarriere for deres 13-årige søn, og deres datter, Agatha, er indlagt på en lukket afdeling...

Sidstnævnte er en streg i regningen, og det er sønnens alkoholproblem, som han udviklede som 9-årig, sådan set også, men for den lille familie er den slags en kalkuleret risiko i jagten på rigdom og succes.

Problemerne forværres dog, da Agatha udskrives fra hospitalet, og, via en limousinechauffør, skaber forbindelse til skuespillerinden, Havana Segrand. Hollywood-stjernen har set bedre dage, hun hjemsøges af sin mor, og hendes personlige terapeut viser sig at være Agathas far.

David Cronenbergs satire over hykleri i Hollywood-kredse er baseret på et manuskript af den tidligere limousinechauffør Bruce Wagner. Stilen blander drama med komedie- og thriller-elementer, og Julianne Moore vandt prisen for Bedste kvindelige hovedrolle på filmfestivalen i Cannes. Mia Wasikowska har en bærende rolle, som den utilregnelige Agatha, og man finder desuden navne som Robert Pattinson og John Cusack på rollelisten. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.6
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "At se 'Maps to the Stars' kan til tider minde om at se en fugleedderkop fortære en rotte. Man ved ikke, hvem man skal holde med, og man har svært ved at holde maven i ro. Men man kan ikke få øjnene væk." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "'Maps to the Stars' væver flere historier sammen. Og moralen er, at Hollywood er et ækelt, overfladisk, men også morbidt underholdende sted." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'Maps to the Stars' er alt i alt lidt for ujævn til at være en decideret stjernestund. Men fire stjerner fortjener den absolut. Kort og godt." (Peter Albrechtsen)

 • Filmland P1

  "Stjerner som John Cusack, Robert Pattinson, Mia Wasikowski og ikke mindst Julianne Moore spiller suverænt, men tilbage står en så iskold beskrivelse af stjernelivet i Los Angeles, at man som tilskuer også bliver følelsesløs." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "En mærkeligt fængende film om ildelugtende, brændt menneskekød." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "[...] svært ikke at blive fascineret og underholdt af denne hollywooddystopi - mest på grund af suveræne skuespillere." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "Det er en syret, støvet og mærkelig film med sin egen slæbende rytme. For fans af Cronenberg er den et must." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.