Cookie- og Privatlivspolitik

Madklubben

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men indeholder også en del scener med voksne mennesker i affekt, hvilket kommer til udtryk i gråd, vredesudbrud, skænderier og en lussing. Idet ingen egentlig kommer tilbage og det hele indgår i en komisk ramme, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
22.10.2020
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Madklubben
|
Versioner: se alle
2D, 2D (m/ danske undertekster), Babybio, Seniorbio, Strikkebio, English subtitles
|
Madklubben plakat

I den danske komedie 'Madklubben' spiller Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad de tre veninder Marie, Vanja og Berling, der har kendt hinanden lige siden skoletiden.

De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand.

Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet.

Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på og at det aldrig er for sent.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (229 votes)
4.1
3.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Madklubben' har gode intentioner, men det, der vist var tænkt som en fyrig, varmblodet komedie med sydlandsk temperament, ender mest med at være noget overkogt spaghetti med undersaltet kødsovs, ufarlig Dolmio-sovs og præ-revet parmesanost med en distinkt lugt af nemme løsninger." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "Tre store, skønne, stærke skuespillerinder, Kirsten Olesen, Stina Ekblad og Kirsten Lehfeldt, så dybt loyale over for deres rollefigurer, så intenst og indlevet spillende, at hver følelse, hver stemning, [...] leverer tre præstationer i et samspil, som er ren nydelse fra start til slut." (Helle Sihm)

 • Filmland P1

  "... 'Madklubben' er en dejlig og opmuntrende film. Sådan noget kan man jo ikke få nok af i de her tider." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Olesen, Lehfeldt og Ekblad er fornøjelige i front i en komedie, der overordnet set er til at holde ud og af og i flere passager er decideret morsom." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Forudsigelig i forhold til sin genre. Velgørende, fordi kønsrollerne er anderledes tvistet i en komedie, der godt nok ender med at smøre temmelig tykt på. Men det hører jo så også genren til." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Filmen ved, hvad den vil sige, og formulerer sig med flair. Det er en venindefilm for det grå guld." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carluser/131267

Underholdende film, som absolut er værd at se. Nogle replikker virker desværre lidt kliché-agtige og enkelte gange overspilles rollerne. Men alt i alt er det en rigtig dejlig film og det er forfriskende at se nogle gode, underholdende skuespillere i en moden alder

Julieuser/397352

En varm, hyggelig og sjov film, som vil give dig og din mor en skøn oplevelse sammen. Godt og solidt håndværk med gode skuespillere!

Lone

MEGET CHARMERENDE "feel good" film med varme, humor, stærkt skuespil, pragtfuld italiensk natur og mad .....
Lægger i den grad op til en venindeaften, hvor et væsentligt emne ( udover det helt oplagte i filmen ) kunne være veninde-relationer, og hvem der har patent på opmærksomheden og hvor længe ??
Fed inspiration til en aften med masser af snak og humor med gode veninder. En sjælden mulighed i dansk film.
Gå ind og se den sammen !!!!

Jannie

Så den med en "gammel" veninde og vi kom til at sidde og holde i hånden og følte os så truffet. Når man så samtidig er fuldstændig Italien-elsker kan det ikke blive mere hyggeligt.
Ser den igen om et stykke tid, man bliver i så godt humør.

Morten

En herlig film, de tre kvindelige hovedroller er blændende. Tak for en dejlig oplevelse! Gå og se den!

Pernille

Se den med din søster, din mor, din veninde, din datter! Ikke mange film om kvinder og veninder i den tredje alder bliver lavet med så megen kærlighed og humor på dansk som denne er! Her er det hele: varme, tårer, lidenskab, livsklogskab og latter alt sammen udspillende sig i smukke, vidunderlige Italien. Man bliver varm, rørt, ramt og grebet så det næsten dufter og smager af sydens sol, mens man går ud af salen.

Belindauser/83398

Havde glædet mig til en feel good film med lækker mad, Italien, morsomme bemærkninger. Det hele var udeladt. Kedelige madoptagelser, karikeret Rasmus Bostoft, Kirsten Olesen var ikke til at kende - hun plejer at være blændende - men her i en skrækkelig rolle, som ikke klæder hende efter min mening.
Spild af tid og penge... desværre

Julia

Så sjov en film! Klart en tur i biografen værd

Marie-Louise

Længe siden jeg har set så dårlig og forudsigelig en film. Desværre er der ikke en eneste af skuespillerne der spiller godt , måske lige pånær Troels Lyby. Det er som om den ikke hænger sammen og siden hvornår er det så varmt i Italien ved juletid - ikke troværdigt. Alle jokes falder unaturligt og det hele virker kunstigt og kedeligt. Har nu let til grin men kunne simpelthen ikke grine af denne andet end at jeg brugte 125 kr på en billet . Øv er det virkelig hvad vi har af danske skuespillere :(

Steen

En varm og underholdende film, skudt midt i det charmerende syd Italien. De 3 stærke frontfigurer Marie, Vanja, og Berling rejser sammen til syd Italien for at deltage i et madlavnings kursus. De har hver deres historie med i bagagen.
En varm film krydret med fin humor, god action og masser af god underholdning:
Det er et must at se den film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.